ROĐACI STIŽU U KUĆU DRAGIJEVIĆA, OVO JE VEROVATNI RAZLOG: Majka osumnjičenog za Dankino ubistvo obratila se policajcu (VIDEO)
Foto: Nemanja Nikolić

vatrogasci napustili selo zlot

ROĐACI STIŽU U KUĆU DRAGIJEVIĆA, OVO JE VEROVATNI RAZLOG: Majka osumnjičenog za Dankino ubistvo obratila se policajcu (VIDEO)

Crna Hronika -

Mrak je pao, te se potraga za telom Danke Ilić (2) u selu Zlot verovatno završava za danas.

Kako reporteri Kurira sa lica mesta javljaju, vatrogasni kamion napustio je lokaciju na kojoj je danas vršena pretraga za telom dvogodišnje devojčice, s tim da se cisterna sa još jednim vozilom i dalje nalazi na istom mestu, nedaleko od kuće osumnjičenog Dejana Dragijevića.

01:03

Vatrogasci napuštaju lokaciju u selu Zlot gde je traženo Dankino telo

Kako možemo videti, Svetlana, majka uhapšenog Dejana i preminulog Dalibora, nalazi se u svojoj porodičnoj kući, a na momenat je izašla do policajca koji obezbeđuje prolaz do njene kuće, s tim da se brzo vratila u dvorište.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

U kuću Dragijevića pristižu rođaci, verovatno zbog pripreme sahrane drugog sina. Podsetimo, Dalibor je preminuo u četvrtak u Policijskoj upravi Bor, a sahrana je zakazana za četvrtak.

1 / 3 Foto: Nemanja Nikolić

Potraga za telom male Danke Ilić, koja je nestala 26. marta u borskom naselju Banjsko polje, a koju su po sopstvenom priznanju ubila dvojica osumnjičenih za najteže krivično delo Dejan Dragijević i Srđan Janković i danas je tekla u više pravaca, ali za sada bez rezultata.

Bonus video:

01:41

Danka Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track