NAKON GODINU DANA OGLASIO SE NAJBOLJI PRIJATELJ ANE VOLŠ, OBJAVIO NIKAD VIĐEN SNIMAK: "Videćemo se kada bude vreme..." (VIDEO)
Foto: Printskrin/Instagram

NAKON GODINU DANA OGLASIO SE NAJBOLJI PRIJATELJ ANE VOLŠ, OBJAVIO NIKAD VIĐEN SNIMAK: "Videćemo se kada bude vreme..." (VIDEO)

Crna Hronika -

Prijatelj Srpkinje Ane Volš, koja je nestala 1. januara 2023. godine u Americi, a za koju je sumnja da je ubijena, objavio je na svom Instagram nalogu emotivni video snimak u kojem joj je čestitao rođendan.

- Srećan rođendan, Ana. Nedostaješ mi. Nedostaješ mi da boli, ali onda se setim da plešeš sa anđelima. Otišla si prerano, ali moram da budem srećan što sam te imao onoliko vremena koliko sam imao. Volim te, moja porodica te voli i videćemo se kada bude vreme", napisao je Anin prijatelj Abdulah.

Na ovom nikada ranije viđenom snimku, vide se upravo njih dvoje kako plešu.

Anin prijatelj i ranije se oglašavao ovim povodom.

Na Instagramu je objavio seriju fotogradija na kojima on i Ana proslavljali njen rođendan prošle godine i napisao da je to bio poslednji rođendan koji je slavila na ovoj zemlji.

- 12. april 2022. je Anin poslednji rođendan koji je slavila na ovoj zemlji. Odlučili smo da proslavimo ranije jer Ana za rođendan ne bi bila u gradu, već u Kohasetu sa porodicom. Pre nego što nas je naš konobar iznenadio parčetom rođendanske torte, imali smo lepu večeru, a onda je Ana htela da poželi želju. Želela je toliko stvari za narednu godinu. Postojala je nada da će se njena tri sina preseliti u Vašington i da će njen muž konačno biti oslobođen u julu. Postojala je nada za njen novi posao, njena ulaganja i njenu strast za životom. Ana je sanjala da će da uspe i da bude unapređena u firmi Tišman Spajer i nadala se da ćemo ponovo raditi zajedno. Postojala je nada da će njena tri sina i moj sin rasti zajedno i biti prijatelji i braća i postojala je nada da će moja porodica i ona proslaviti život u našem voljenom Vašingtonu. Ove nade su sada propale i ostalo je ono šta je moglo da bude... Anin život je bio pun teškoća ali i života; i danas ću izabrati da proslavim njen život sa svojom ženom, mojim sinom i našim prijateljima koji vole Anu koliko i mi. Zauvek ćeš mi nedostajati i zauvek negovati prijateljstvo koje nam je tako drago. Srećan nebeski rođendan, Ana. Budi i dalje sunce i mesec. Šaljem ljubav i zagrljaje gde god da je tvoj duh. Sijaj! - napisao je Anin prijatelj.

Podsetimo, Ana Volš je poslednji put viđena živa 1. januara 2023, a njen nestanak prijavljen je 4. januara.

Tokom istrage nestanka, lisice na ruke stavljene su Brajanu Volšu zbog sumnje da je ubio suprugu. U martu je podignuta optužnica i njemu se na teret stavlja dovođenje u zabludu policijske istrage, ometanje pravde i nepropisno prenošenje ljudskog tela.

Za nestanak se saznalo tek nekoliko dana kasnije, nakon što se Ana nije 4. januara pojavila na svom radnom mestu. Policija je odmah krenula u potragu u kojoj je učestvovao i njen suprug Brajan Volš.

Kasnije se ispostavilo da je upravo on osumnjičen za ubistvo i odmah je uhapšen. Nakon svega isplivavali su detalji, a otkrivena je i jeziva pretraga u telefonu u kojoj se piše o tome kako se telo najbrže razgrađuje, kako da se očisti mesto zločina. Takođe, u podrumu njihove kuće pronađeni su i noževi sa tragovima krvi.

On se izjasnio da nije kriv za ubistvo prvog stepena i uništavanje tela svoje supruge, za šta ga tereti optužnica.

U međuvremenu, Brajan Volš osuđen je danas po drugoj tužbi, za prevare sa umetničkim delima, na 37 meseci zatvora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track