FIRMIRANA ROBA ZAPLENJENA NA PRELAZU BATROVCI: Sve bilo u "poslatoj" torbi, a vrednost nakita i obuće gotovo 100.000 evra (FOTO)
Foto: Carina Srbije

FIRMIRANA ROBA ZAPLENJENA NA PRELAZU BATROVCI: Sve bilo u "poslatoj" torbi, a vrednost nakita i obuće gotovo 100.000 evra (FOTO)

Crna Hronika -

Carinski službenici su 15. aprila na graničnom prelazu Batrovci, u saradnji sa policijom, zaplenili neprijavljen luksuzni nakit, obuću i galanteriju svetski poznatih brendova, čija je vrednost procenjena na gotovo 100.000 evra.

Slučaj je otkriven prilikom detaljne kontrole za koju je na ulazu u zemlju izdvojen kombi stranih registarskih oznaka.

Carinici su u prtljažnom delu vozila osim ličnog prtljaga putnika pronašli i jednu putnu torbu za koju je vozač rekao da je reč o pošiljci. U torbi je pronađen neprijavljeni zlatni nakit: šest ženskih narukvica i jedan prsten robnih marki ''Caritier'', ''Hermes'' i ''Tiffany'' sa pripadajućim sertifikatima, čija je vrednost procenjena na skoro 90.000 evra.

1 / 5 Foto: Carina Srbije

Pored nakita u torbi su pronađene i dve ženske torbe ''Christian Dior'', kao i dva para ženskih papuča ''Louis Vuitton'', vrednih preko 9.000 evra.

Protiv vozača kombija pokrenut je prekršajni postupak pred nadležnim sudom, do kada će neprijavljeni nakit i roba biti zadržani.

Bonus video:

06:55

ZADAT JAK UDARAC NARKO MAFIJI! Zaplenjena roba teška preko milion evra OČEKUJU SE NEMIRI U KRIMINALNIM REDOVIMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track