"SRUŠIĆU TE, U BLATO IDEŠ NAZAD": Ovo su jezive poruke koje je bivši slao Beograđanki! Prijavila ga za proganjanje (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

strah

"SRUŠIĆU TE, U BLATO IDEŠ NAZAD": Ovo su jezive poruke koje je bivši slao Beograđanki! Prijavila ga za proganjanje (FOTO)

Crna Hronika -

G.V. (31), devojka koja je prijavila bivšeg partnera Filipa Pejovića (33) za proganjanje i uznemiravanje, kako nam je ispričala, svakodnevno trpi torturu od njega. Ona dobija i preteće i uznemirujuće poruke koje je dostavila redakciji Kurira.

Naša sagovornica je, da podsetimo, uznemiravanje prijavila policiji 14. marta i do sada nije dobila povratnu informaciju, ali je dobila mejl od Pejovića koji ju je obavestio da zna da ga je prijavila.

- Ladno si me prijavila izdajice - napisno je u mejlu koji je stigao na njenu adresu.

Filip Pejović
Filip Pejovićfoto: Privatna Arhiva

Osim preko mejla bivšu partner G.V. koristi se različitom brojevima i lažnim nalozima na društvenim mrežama preko kojih šalje poruke, preti i vređa.

- Hoću da uradim nešto posle čega neće biti povratka; Kunem se u Luku, sad ćeš da vidiš, idem gore i čekam te u tvom stanu; Srušiću te k****, u blato ideš nazad; Komentari su bili samo upozorenje, da vidiš da sam ozbiljan - samo su neke od pretećih poruka koje su upućene ovoj devojci.

1 / 10 Foto: Privatna arhiva

Ona je u policiji dala dve izjave, a obavešteno je i Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal.

- Prijavila sam sve, dala sve poruke koje su mi stizale. Opisala sam kroz šta sve prolazim, a cilj mi je da to prestane - kaže nam G. V.

Prema njenim rečima, dodatno je uplašena jer Filip već ima dosije u policiji, a i sama je, kako kaže, doživela nasilje dok su bili u vezi.

- Ne osećam se nimalo sigurno, znam da nisu prazne pretnje u pitanju. Za samo jedno jutro ja imam po 30 propuštenih poziva. Zna gde radim i gde živim.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track