ODREĐEN PRITVOR FILIPU KOJI SE SUMNJIČI ZA PROGANJANJE BIVŠE: Beograđanka tvrdi da je proživela pakao, a evo kako se on BRANIO
Foto: Privatna arhiva

određen mu pritvor

ODREĐEN PRITVOR FILIPU KOJI SE SUMNJIČI ZA PROGANJANJE BIVŠE: Beograđanka tvrdi da je proživela pakao, a evo kako se on BRANIO

Crna Hronika -

Filip Pejović, koji je uhapšen zbog proganjanja bivše partnerke Gorane Vukmirović, saslušan je danas u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pejoviću se stavlja na teret da je krivično delo izvršio na štetu svoje bivše emotivne partnerke kojoj je u vremenskom periodu od meseca novembra 2023. godine do aprila 2024. godine, uprkos činjenici da oštećena ne želi komunikaciju sa njim, slao poruke putem elektronske pošte i društvenih mreža, pa je u više navrata dolazio na radno mesto oštećene i ostavljao joj slatkiše i hranu na automobilu.

Filip Pejović
foto: Privatna Arhiva

On je negirao izvršenje krivičnog dela.

1 / 10 Foto: Privatna arhiva

Budući da mu je već izrečena mera zabrane prilaska oštećenoj, koja je produžena 10. aprila rešenjem Trećeg osnovnog suda u Beogradu, nadalje da je okrivljeni dva puta pravnosnažno osuđen i da postoje okolnosti da će boravkom na slobodi uticati na oštećenu, Treći osnovni sud u Beogradu mu je odredio pritvor na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Bonus video:

00:45

KRVAVI PIR SRBINA U ITALIJI! Zlatan (42) upucao bivšu ženu Lidiju (42), sadašnju partnerku, pa presudio sebi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja