UBICA IVANE KRIVOKAPIĆ DUŽE OD 15 MESECI IZBEGAVA PRAVDU: Crnogorska policija ćuti, a on je svirepo ubio zbog ljubomore?!
Foto: Facebook

ZLOČIN U BEOGRADU

UBICA IVANE KRIVOKAPIĆ DUŽE OD 15 MESECI IZBEGAVA PRAVDU: Crnogorska policija ćuti, a on je svirepo ubio zbog ljubomore?!

Crna Hronika -

Jetmir Gočaj (25) koji se sumnjiči da je u decembru 2022. godine na Zvezdari ubio Ivanu Krivokapić (26), a za kojim je 13. januara 2023. srpska policija raspisala poternicu, uspešno izmiče istražnim organima duže od 15 meseci. Iako su mediji tražili, crnogorska policija nije odgovorila na njihovo pitanje da li je Gočaj i kada napustio Crnu Goru!

Gočaj, koji živi u Gusinju kod Plava u Crnoj Gori, tereti se da je Ivanu ubio iz niskih pobuda - ljubomore, za šta je zaprećena kazna od najmanje 10 godina robije do doživotnog zatvora.

Crnogorske Vijesti su Upravu policije 14. februara, 21. i 28. aprila 2023. godine, pitale kada su posljednji put i koje mere i radnje preduzeli da uhapse Gočaja, kojeg Srbija potražuje zbog ubistva, ali i kada je, prema njihovoj evidenciji, taj Gusinjanin napustio Crnu Goru.

Jetmir Gočaj
Jetmir Gočajfoto: Drustvene Mreže

- Pitanja su slata i nakon toga, u avgustu prošle godine, a posljednji put 25. marta 2024. godine - navodi se.

Ivana je, da podsetimo, pronađena 24. decembra 2022. godine u stanu na beogradskoj Zvezdari, a kako se sumnja ubijena je dva dana ranije.

- Obdukcijom tela devojke ustanovljeno je da je ugušena i to na taj način što joj je ubica rukom zapušio nos i usta i na taj način onemogućio disanje. Za ovaj zločin osumnjičen je Jetmir Gočaj koji se od dana kada je za njim raspisana poternica nalazi u bekstvu - podseća izvor Kurira i dodaje:

- On je inače osoba kojoj je Ivana verovala i koga je pustila u stan kao prijatelja, a prema postojećim informacijama njih dvoje su oboje voleli planinu i planinarenje i tako su se i upoznali.

Na profilu osumnjičenog Gočaja su, nakon saznanja o ubistvu, osvanule njihove zajedničke fotografije i reči tuge koje je delio danima i pisao koliko mu je teško zbog njene smrti.

- Zbog njegovih reči došlo je i do sumnje, a njegov DNK je pronađen na mestu zločina. Utvrđeno je da se radi o zločinu iz strasti - podseća naš izvor.

Ivanini najmiliji, porodica i prijatelji, imaju samo najlepše reči za nju, a za prijateljstvo sa osumnjičenim Gočajem niko nije znao.

Prema nekim informacijama, sumnja se da je osumnjičeni pobegao na Kosovo i da se tamo skriva već godinu dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track