UBICA IZ ČAČKA I DALJE U BEKSTVU Policija traga za njim: Ušao u fabriku i ubio čoveka
Foto: Privatna arhiva

UBICA IZ ČAČKA I DALJE U BEKSTVU Policija traga za njim: Ušao u fabriku i ubio čoveka

Crna Hronika -

Iako se danas popodne pojavila informacija da je osumnjičeni D.P. koji se sumnjiči da je u četvrtak ujutru hicima iz pištolja ubio Čačanina Maria S. (44), pronađen mrtav u kasnim popodnevnim satima, izvor Kurira iz policije kaže da "takva informacija nije stigla do njih".

On se, podsetimo, odmah nakon počinjenog zločina dao u bekstvo, i policija je za njim i dalje intenzivno traga.

Ubijeni Simović od ranije je bio poznat policiji, a pre više od 10 godina privremeno mu je oduzeta kompletna imovina. Simović je bio osuđen za dva slučaja iznude, četiri zelenaštva uz davanje pozajmica s mesečnom kamatom od 10 odsto, dve prevare i nedozvoljenu trgovinu, a on i njegovi roditelji su optuženi za pranje novca.

- Muškarac je ušao u lokal, pozvao da da porazgovaraju. Potom je izvadio pištolj i upucao ga. Mario je ostao mrtav na licu mesta. Motiv ubistva je po svemu sudeći sukob od ranije i neraščićeni ljudski odnosi, kaže za RINU jedan od očevidaca koji se našao na licu mesta.

Kurir.rs/D.Č.

Bonus video:

00:12

Krvi je bilo na sve strane, policija odmah ispraznila lokal: Član obezbeđenja noćnog kluba u Priboju izboden nožem, napadač i dalje u bekstvu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track