6 ZLATNIH KAJLI, 2 KRSTA I JAKNA "ALA VERSAČE" Ovako se 90-ih oblačio jedan od najžešćih đetića iz Bara koji je pio samo MLEKO!
Foto: Facebook printscreen/Legende devedesetih

Ostao upamćen po osobenom stilu oblačenja

6 ZLATNIH KAJLI, 2 KRSTA I JAKNA "ALA VERSAČE" Ovako se 90-ih oblačio jedan od najžešćih đetića iz Bara koji je pio samo MLEKO!

Crna Hronika -

"Jedno veče, kada je Jocovom prijatelju bio rođendan, došli smo u Metro. Joco je za sve naručio nekoliko flaša viskija, a za sebe mleko, kao i uvek. Veselio se na svoj način, uz mleko, bacajući čaše.

Kada smo izašli iz Metroa, imali smo u planu da odemo na neko mesto koje duže radi. Uzeli smo 3-4 taksija, a Joco je rekao taksistima gde da idemo. Primetili smo da idemo prema Ricu. Joco je sedeo sa nama u taxiju. Nas nekoliko nije htelo da ide tamo, ali u međuvremenu smo stigli. On je prvi izašao sa prijateljem i videli smo da se nešto dešava", ovako počinje tek jedna u nizu priča o Jocu Vujičiću, žestokom momku iz Bara, kako se to nekad s početka 90-ih govorilo u Jugoslaviji, svojevremeno objavljenoj na popularnoj Fejsbuk stranici "Legende devedesetih"

Ostao je upamćen po osobenom stilu oblačenja i nošenju brojnih zlatnih lanaca - popularnih kajli, oko vrata. Ali i po još jednom - žestinu nikad nije pio, uvek i samo mleko uz koje se veselio kao uz najbolji viski ili prepečenicu.

Priča dalje teče ovako:

"Čuli smo da je privatna žurka. Joco je pitao momke na ulazu čija je žurka, a oni su mu odgovorili: "Kneletova!" Istog momenta Joca je udarila krv u glavu, hteo je da uđe po svaku cenu. Naravno, niko od obezbeđenja nije smeo da mu se suprotstavi, ali su njegovi prijatelji sprečili ulazak jer je bilo nekoliko devojaka prisutno i znali su da se to neće završiti dobro, pa smo svi otišli dalje.

Jocu je bilo veoma krivo, ali nije hteo da pravi probleme svom društvu, pogotovo jer je drug slavio rođendan, a i nije želeo da se devojkama eventualno nešto desi" - piše na stranici "Legende devedesetih".

Modni imperativ tog vremena je bio da se nose gornji delovi trenerke uvučeni u donji ili u farmerke, zlatni lanci oko vrata, patike "er maks"...

Kurir.rs/Espreso/Facebook Legende devedesetih

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track