OTKRIVENO! DIVLJAO PO PUTU DROGIRAN I PIJAN PA UBIO MARKA (17) IZ SRBIJE! Uhapšen vozač mustanga, evo za šta ga sve terete!
Foto: Printskrin / You Tube/CBS Chicago, Društvene mreže, PRINTSKRIN / YOU TUBE/FOX 31 CHICAGO

ubistvo iz nehata!

OTKRIVENO! DIVLJAO PO PUTU DROGIRAN I PIJAN PA UBIO MARKA (17) IZ SRBIJE! Uhapšen vozač mustanga, evo za šta ga sve terete!

Crna Hronika -

Tijang Kim (21) iz Nortbruka uhapšen je 17. maja uveče, zbog ubistva iz nehata i još niza optužbi sa kojima se suočava nakon saobraćajne nesreće u Čikagu koju je izazvao, a kada je poginuo sedamnaestogodišnji Marko Niketić, koji potiče iz srpske ugledne porodice, koja je inače u kumovskim odnosima sa preminulim legendarnim pevačem narodne muzike, Šabanom Šaulićem!

- Muškarac iz Nortbruka uhapšen je zbog ubistva iz nehata, kao i zbog vožnje pod uticajem alkohola i droge, nakon što je izazvao nesreću u kojoj je ubijen 17-godišnji učenik srednje škole - saopštila je policija za američke medije, nakon čega su dodali da je vozač mustanga u krvi imao izuzetno veliku količinu alkohola.

Čikago
foto: Foto: Printskrin / You Tube/CBS Chicago

Pored navedenih optužbi, dvadesetjednogodišnji mladić i vozač mustanga tereti se i za bezobzirnu vožnju, vožnju bez uključenih svetla, kao i zbog ugrožavanja saobraćaja usled nasilničke vožnje! On se, takođe, tereti i za prebrzu vožnju, kao i za nanošenje teških telesnih povreda.

Kim bi trebalo danas 18. maja da svedoči pred sudom, nakon čega će biti u prilici da iznese sopstvenu odbranu, te će se nakon saslušanja znati više informacija o tome kako je uopšte došlo do ovakve nesreće!

Podsećanja radi, Tijang Kim, vozač mustanga, kretao se u punoj brzini kada je udario u mercedesa u kojem se nalazio Marko Niketić zajedno sa svojom devojkom. Nažalost, Marko je stradao na licu mesta, dok je njegova devojka zadobila teške povrede.

Vozač mustanga je, podsetimo, takođe hospitalizovan te večeri, međutim, on je jedini zadobio povrede koje nisu opasne po život, dok je njegov suvozač je u kritičnom stanju.

Marko Niketić
foto: Printscreen, Društvene mreže

Na mestu gde se dogodila nesreća, podsetimo, Markovi drugovi iz razreda, kao i svi prijatelji porodice donosili su cveće, palili sveće, a svi su svakako još uvek u šoku zbog njegove pogibije.

Inače, Marko je trebalo zajedno sa svojim vršnjacima da proslavi maturu upravo danas, 18. maja, zbog čega su svi koji pohađaju srednju školu u koju je išao i Niketić veoma tužni posle stravične nesreće.

Od Marka su se opraštali danima, a bliski prijatelji su nedavno za medije otkrili "da veruju da je Marko u tim kobnim trenucima, kada je shvatio šta se dešava, pokušao da zaštiti svoju devojku".

- Marko je trebalo na jesen da krene na studije, svi smo očekivali da će krenuti očevim stopama i da će nastaviti porodični biznis. I dalje ne možemo da verujemo da ga nema, ali 100 posto smo sigurni da je, ukoliko je video taj auto koji je naleteo na njega, pokušao da zaštiti svoju devojku kako bi ona bila dobro - rekli su Markovi prijatelji tada za medije.

Bonus video:

01:25

PAŽNJA! OVAJ ČE UBITI NEKOGA, SIGURNO: Kamikaza mrtav pijan za volanom, u ovom delu Beograda vozi kao da je slep kod očiju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track