Izrešetan lokal u centru Kosovske Mitrovice

Nema povređenih

Izrešetan lokal u centru Kosovske Mitrovice

Crna Hronika -
U trenutku napada u lokalu se nalazio samo čuvar, koji je na ostao nepovređen, policija je pronašla 23 čaure od automatske puške

KOSOVSKA MITROVICA - Nepoznata osoba pucala je rano jutros iz vatrenog oružja na jedan od lokala u severnom delu Kosovske Mitrovice, pričinjena je materijalna šteta, a povređenih nije bilo.Regionalni portparol kosovske policije Besim Hoti izjavio je da je iz automatskog vatrenog oružja oko jedan sat posle ponoći pucano na lokal "Forneti Mini Pani", koji se nalazi u ulici Sutjeska u centru grada.

U trenutku napada u lokalu se nalazio samo čuvar, koji je na svu sreću ostao nepovređen, izjavio je Hoti i naveo da su policijski istražitelji pronašli 23 čaure kalibra 7.62 mm od automatske puške.

Na lokalu je pričinjena veća materijalna šteta, rekao je policijski portparol, precizirajući da su oštećeni izlog u unutrašnjost i mašine koje su se nalazile u objektu koji je bio na meti napadača.

Motivi i osumnjičeni za ovaj napad su za sada nepoznati, a istragu povodom ovog slučaja vodi istražna jedinica kosovske policije iz policijske stanice "Mitrovica-sever", rekao je Hoti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track