OKONČANA POTRAGA: Uhapšen zbog pokušaja ubistva!

Kragujevac

OKONČANA POTRAGA: Uhapšen zbog pokušaja ubistva!

Crna Hronika -
Kragujevčanin Vuk T. uhapšen je na granici dok je pokušavao da pređe u Crnu Goru, a sumnjiči se za pucnjavu kada je ispalio više hitaca u vozilo šervolet

KRAGUJEVAC - Kragujevačka kriminalistička policija je nakon intezivne potrage, u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave u Prijepolju i granične policije, uhapsila Vuka T. (24) iz Kragujevca na graničnom prelazu sa Crnom Gorom.

On se sumnjiči da je pokušao da ubije Stefana J (25) iz Kragujevca.

Postoje osnovi sumnje da je Vuk T. 21. juna 2013. godine oko 18,30 časova u Ulici kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića u Kragujevcu iz vatrenog oružja ispalio više hitaca u pravcu putničkog motornog vozila marke „ševrolet“ u kome se nalazilo više osoba, među kojima i Stefan J..

Inače, Stefana J. je kragujevačka kriminalistička policija uhapsila pre nekoliko dana zbog sumnje da je izvršio više krivičnih dela. U pucnjavi u Ulici kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića jedan od projektila koji je ispalio Vuk T., pogodio je prolaznicu Saru Đ. (22), u nogu.

Prema Vuku T. biće primenjena mera zadržavanja do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sproveden istražnom sudiji Višeg suda u Kragujevcu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track