DILER IZ TOALETA: Brat direktora festivala uhapšen zbog droge!
Foto: Shutter

Velika akcija policije u Nišu

DILER IZ TOALETA: Brat direktora festivala uhapšen zbog droge!

Crna Hronika -
A.S. je rođeni brat Dušana Stajića, organizatora "Naiss house fest" sumnjiči se da je prodavao narkotike na festivalu. Dilovao tablete u toaletu zgrade u kojoj se odtržavao festival

NIŠ - A. S. (19) uhapšen je zbog sumnje da je na muzičkom festivalu "Naiss house fest" koji je u petak uveče održan na niškom Sajmištu prodavao narkotike. A. S. je inače rođeni brat Dušana Stajića, direktora ove manifestacije.

Kako je saopštila policija, kod njega je pronadjeno devet tableta ekstazija tri paketića u kojima je bilo dva grama supstance za koju se sumnja da je kokain. Kako saznajemo iz izvora u istrazi, A. S. je zatečen prilikom preprodaje narkotika.

- A.S. je u toaletu zgrade u kojoj se održavao festival prodao jednu tabletu ekstazija posetiocu festivala. Prilikom pretresa kod njega je pronađeno još nekoliko komada istog narkotika, a u njegovom donjem vešu supstanca za koju sumnjamo da je heron - kažu naši izvori iz istrage.

Na istoj manifestaciji policija je kod jednog sedamnaestogodišnjaka pronašla deset tableta ekstazija, a u njegovoj porodičnoj kući još 60 komada iste droge. "Naissus" house fest" je ove godine održan po četvrti put a prisustvovalo mu je nekoliko hiljada posetilaca. Policija je i ranijih godina veliku pažnju posvećivala ovim dešavanjima s obzirom na to da je na tim skupovima primećeno prisustvo osoba koje se bave dilovanjem narkotika. (M.M.)

Uhapšen zbog pretnji novinarki Kurira!

Niška policija uhapsila je Dušana Stajića, direktora muzičkog festivala "Naiss house fest" zbog pretnji koje je uputio Dragani Kocic, novinarki Kurira. Protiv njega je podneta krivična prijava zbog ugrožavanja sigurnosti. Stajićev brat A. S. (19) uhapšen je zbog sumnje da je prodavao drogu na ovom festivalu. Stajić je pretio našoj novinarki zbog pitanja upućenih u vezi hapšenja njegovog brata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track