Upala Žandarmerija, bačene 2 šok-bombe

(KURIR TV) KRAJ DRAME U NIŠKOJ BANJI: Recepcionar ubio gazdu vile zbog devojke pa pucao sebi u glavu

Crna Hronika -

BEOGRAD - Vlasnik vile DND za smeštaj gostiju u Niškoj Banji D. D. (51) ubijen je jutros u 7.30 sati iz pištolja kada je na njega pucao recepcionar zaposlen u vili, saznaje Kurir.

1 / 13 Foto: M. M.

Motiv je najverovatnije bila ljubomora jer je recepcionar bio sa devojkom za koju je, prema prvim i nezvaničnim informacijama, bio zainteresovan i gazda vile.

Foto: M. M.
Foto: M. M.

Po okončanju drame i opsade vile, policija je ušavši u vilu DND u jednoj od soba i u besvesnom stanju zatekla osumnjičenog zа ubistvo vlаsnikа vile.

Foto: M. M.
Foto: M. M.

Osumnjičeni D.J (42) zаtečen je u besvesnom stаnju, jer je pokušаo dа izvrši sаmoubistvo. Kolimа Hitne pomoći prevezen je u bolnicu.

Foto: M.M.
Foto: M.M.

11.10 - U vilu su munjevito ušli pripadnici niškog odreda Žandarmerije bacivši dve šok-bombe kako bi onesposobili recepcionara osumnjičenog za ubistvo. Odmah po upadu iz vile su odjeknuli povici "Hitna, hitna", ka ambulantnim kolima koja su bila na prilazu vili.

11.19 - Na lice mesta došla je sestra recepcionara, ali i njegova devojka, kao i pregovarački tim niške policije koji je pokušao da stupi u kontakt sa osumnjičenim koji se još nalazi u vili.

11.20 - Stigla i druga kola Hitne pomoći.

11.32 - Recepcionar osumnjičen za ubistvo gazde vile iznesen je iz vile na nosilima i odmah unet u vozilo hitne pomoći. U ovom trenutku ne zna se da li je živ i ako jeste koji je stepen njegovih povreda.

11.50 - Recepcionar je hitno prebačen na reanimaciju s prostrelnom ranom glave. Nalazi se u veoma teškom stanju.

Foto: M. M./Youtube printscreen
Foto: M. M./Youtube printscreen

Policija je odmah opkolila mesto ubistva i veruje se da je osumnjičeni recepcionar još u vili. Na lice mesta došla je i Žandarmerija, a postoji mogućnost i da recepcionar više nije živ odnosno da je digao ruku na sebe.

Devojka zbog koje je došlo do sukoba jutros je bila u vili, ali je potom pobegla odatle.

Foto: M. M.
Foto: M. M.

U prvi mah je pomenuta i mogućnost talačke krize jer je posredi vila u kojoj se izdaju sobe za smeštaj gostiju, ali ta mogućnost je isključena kada se saznalo da je vila trenutno prazna i da u njoj nema gostiju.

Na licu mesta su policija i Hitna pomoć.

(M. M./Foto: M. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja