HOROR U NOVOM SADU: Šarplaninac izujedao devojčicu (7) i njenog oca!
Foto: Kurir

Napad pomahnitale životinje

HOROR U NOVOM SADU: Šarplaninac izujedao devojčicu (7) i njenog oca!

Crna Hronika -

Devojčica je zadobila veliku razderotinu desne potkolenice, rana je hirurški obrađena i ona nije životno ugrožena, rekao je dr Dušan Vuković, portparol Dečje bolnice u Novom Sadu

NOVI SAD - Sedmogodišnju devojčicu N. Š. i njenog oca (38) izujedao je u nedelju oko 15 časova šarplaninac u novosadskom vikend-naselju Kamenjar kod broja 6.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

- Devojčica je zadobila veliku razderotinu desne potkolenice, rana je hirurški obrađena i ona nije životno ugrožena - rekao je dr Dušan Vuković, portparol Dečje bolnice u Novom Sadu.Otac je zbrinut je na licu mesta, zadobio je povredu stopala.Dok su šetali, šarplaninac se otrgao s lanca i napao devojčicu.

- Otac je odmah povukao psa, koji ga je ščepao za stopalo, a nakon toga pobegao. Prizor je bio jeziv jer je devojčica vrištala i od bolova i straha - kaže naš izvor.Po nalogu tužioca, radnici Zoohigijene odveli su psa u prihvatilište. Šarplaninac se u Kamenjaru nalazi desetak godina. Doveo ga je jedan investitor s juga Srbije kako bi mu čuvao materijal. Kad je završio posao, vrati se u svoje mesto, a psa je ostavio.

Psa su prihvatili meštani, hranili ga i držali na lancu.E. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track