NAPRAVIO JOJ KOŠMAR OD ŽIVOTA: Gole slike bivše žene lepio po banderama i delio po gradu!

Maltretiranje u porodici

NAPRAVIO JOJ KOŠMAR OD ŽIVOTA: Gole slike bivše žene lepio po banderama i delio po gradu!

Crna Hronika -
V.J. (58) iz Beograda, uhapšen zbog sumnje da je i pored sudske zabrane prilaska, nastavio da vrši nasilje na štetu bivše vanbračne partnerke iz Kikinde

BEOGRAD/KIKINDA - Košmarni meseci! U saradnji sa kolegama iz prestonice, operativci kikindske policije uhapsili su u sredu tokom prepodnevnih sati V.J. (58) iz Beograda, zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici.

V.J. se tereti da je duže vreme, i pored sudske zabrane prilaska, nastavio sa vršenjem nasilja na štetu bivše vanbračne partnerke iz Kikinde, čiji je identitet poznat Kuriru.

On joj je slao preteća pisma, a najverovatnije, i organizovao rasturanje skaradnih letaka po Kikindi i okolnim selima. Očajna žena zatražila je pomoć policije, koja je nakon višemesečne istrage lišila slobode osumnjičenog V.J. i privela ga tužiocu Osnovnog javnog tužilaštva u Kikindi. Nakon saslušanja, osumnjičenom V.J određen je pritvor utrajanju do 30 dana.

Iako je Kurir stupio u kontakt sa ženom koja je bila izložena strašnom psihičkom nasilju, ona je odbila da govori o ovoj, kako je podvukla, veoma bolnoj temi:­

- Nisam spremna da govorim o neprijatnostima kojima sam bila izložena­ bilo je sve što nam je rekla u kratkom telefonskom razgovoru.

Kako saznajemo od dobro obaveštenog izvora, ova Kikinđanka je prethodnih meseci bila na strašnim mukama. Ne mireći se zbog raskida njihove emotivne veze, V.J. počeo je da bivšu parnerku maltretira I diskredituje na najprizemniji način.

Psihičku torturu u vidu pretećih pisama, “upotpunio” je, kako se sumnja, rasturanjem letaka neprimerenog sadržaja sa lažnim “skakljivim” slikama, koje su, u više navrata, završili po Kikindi i okolini, pa čak i u blizini njenog stana. Izveštaj i prikupljene letke, policija je tada prosledila Osnovnom tužilaštvu u Kikindi.

Nezabeležen slučaj psihičkog nasiljaU kikindskom Centru za socijalni rad upoznati su sa ovim slučajem. Nadležni u toj ustanovipriznaju da se sa ovakvim oblikom psihičkog nasilja još nisu sreli. Zvaničnu izjavupovodom ovog slučaju nisu hteli da daju jer je postupak u toku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja