PORODICA ZAVIJENA U CRNO: Razbio mu lobanju flašom dve nedelje pred svadbu!

BRUTALNO: Mladić nasmrt pretučen u Belegišu

PORODICA ZAVIJENA U CRNO: Razbio mu lobanju flašom dve nedelje pred svadbu!

Crna Hronika -
Goran Medić (28) iz Surduka iskrvario ispred lokala pošto ga je, najverovatnije, u glavu udario Lazar M. (25), koji je ubrzo uhapšen. Trebalo da se oženi jer mu je dugogodišnja devojka trudna

STARA PAZOVA - Goran Medić (28) iz Surduka kod Stare Pazove preminuo je juče ujutru zbog teških telesnih povreda pošto ga je, najverovatnije, flašom u glavu udario Lazar M. (25) ispred kafane u centru Belegiša.Kako nezvanično saznajemo, Medić je sat vremena nakon ponoći izašao iz lokala i krenuo kući, a Lazar M. ga je pratio do automobila i onda ga udario.- Onesvešćeni mladić pao je na pločnik i udario glavom o beton ispred automobila. Napadač je posle toga pobegao i uhapšen je nekoliko sati nakon ubistva - rekao nam je izvor blizak istrazi.Lokva krviOn dodaje da su Medića drugovi pronašli u lokvi krvi.- Oni su ga odveli u Hitnu pomoć u Belegišu, gde je pokušana reanimacija. Nažalost, nesrećnom mladiću nije bilo pomoći. On je najverovatnije preminuo ispred kafane - kaže Kurirov izvor.U porodici Medić tuga i bol. Goranov otac Nikola suznih očiju objašnjava da je u petak sin bio kod njega da mu se pohvali burmama koje je kupio.- Bio je kod mene srećan, pokazao mi je prstenje. Devetnaestog marta je trebalo da se oženi dugogodišnjom devojkom, koja je u šestom mesecu trudnoće, a mog deteta sada nema - kaže uplakani Nikola Medić i nastavlja:- U međuvremenu, zvao ga je drug, dobio je sina i hteo je da to zajedno proslave. Verujem da su se našli u tom lokalu - dodaje otac mladića.Ubijen s leđaOn ističe da još ne zna šta se tačno dogodilo. Kako navodi, sva saznanja koja ima dolaze od Goranovih drugova.- Kako su mi ispričali, Goran i taj mladić se nisu svađali pre napada. Ne znam zašto mi je ubio dete. Navodno, moj Goran je preminuo usled pucanja lobanje. Kakav to čovek može s leđa da ubije nekog. Kupio je odelo za svadbu, sada ćemo ga u njemu sahraniti - kaže očajni otac.U lokalu ispred kog se dogodilo stravično ubistvo zatekli smo Medićeve drugove, koji kažu da ima više verzija kobnog događaja.Tih i miran- Priča se da su u lokalu bile dve-tri grupe mladića i da su se napadač i Medić sporečkali unutra. Potom je Lazar pratio Gorana i napao ga. Kažu da ga je udario jednom ili dva puta i da je Goran pao i udario glavom u beton. Drugi pričaju da ga je tukao i šutirao, treći da ga je udario flašom... Niko od nas ne zna šta se zaista dogodilo - kaže jedan od školskih drugova nastradalog mladića. On dodaje da je Medić oduvek bio miran i tih.- Poslednjih godinu i po dana uopšte ga nisam video, retko je izlazio. Ne mogu da verujem da je nastradao na ovakav način - priča potreseni prijatelj.Goran Medić biće sahranjen danas u 14 časova na lokalnom groblju u Surduku.

KomšijeGORAN SE NIKAD NIJE TUKAOKomšije porodice Medić kažu da je Goran bio divan mladić i da se nikad nije tukao ni pravio probleme.- Ne mogu da verujem da se tako nešto dogodilo. Goran nije mnogo izlazio, niti je voleo da se svađa. Uvek se sklanjao od problema, bio je veoma povučen. Već dve godine se zabavlja s tom devojkom. Planirao je da zasnuje svoju porodicu. Još nisam bila kod roditelja, nemam snage - kaže komšinica Medića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track