RAZVRAT U POLICIJI: Mucalj lično birao devojke za Veljovića
Foto: Subotica.com

Bahanalije bivših čelnika MUP

RAZVRAT U POLICIJI: Mucalj lično birao devojke za Veljovića

Crna Hronika -

Osim mladih prostitutki, bilo je tu i udatih žena koje bi se dopale Mucalju, a za koje je znao da će se svideti i direktoru policije

Borivoj Mucalj, bivši načelnik Policijske uprave Subotica, koji je posle 12 godina smenjen, na sve načine trudio se da udovolji Miloradu Veljoviću, nekadašnjem direktoru policije, kako bi uživao njegovu zaštitu. Kako saznajemo, Mucalj je čak organizovao pripremu devojaka koje su kasnije dovođene na zabave i orgije bivšem šefu srpske policije!Redovan gost- Borivoj Mucalj se maksimalno trudio da mu udovolji jer je i Veljović znao za njegove negativne rezultate i prljave i mutne poslove. Zato je Mucalj lično i pažljivo birao devojke, bilo je tu i udatih žena koje bi se njemu svidele, a znao je kakve direktor voli - kaže naš izvor iz istrage i dodaje:- Preko svojih tajkuna i finansijera te devojke je vodio kod prostitutki, odnosno do „visokorangiranih dama“. One su te devojke vodile u ekskluzivne salone lepote i butike, kako bi bile sređene pre nego što ih dovedu na orgijanje. Među novim devojkama bilo je dosta zapuštenih, pa su ih zato sređivali. To je trajalo sve do nedelju dana pre smene direktora Veljovića. On je nekad dolazio dva puta mesečno, a znao je da navrati i po četiri-pet puta. Znao je sve šta radi Mucalj - dodaje naš izvor, dodajući da su policajci, dok su se oni zabavljali s devojkama, morali da čuvaju objekat u kojem su bili, a nakon što bi im dosadili, „čuvari“ su devojke odvozili svojoj kući.Da je Mucalj zaista imao direktorovu zaštitu, pokazuje i to koliko je bio načelnik.- Radio je s tajkunima, biznismenima i kriminalcima. Svi su morali prvo kod njega, pa onda dalje - objašnjava naš izvor.

Ispunjavale sve želje... Varale muževe s policajcima
Ispunjavale sve želje... Varale muževe s policajcima

Centar moći

Prema njegovim rečima, subotička uprava je jedna od većih policijskih uprava u Srbiji koja je na čelu imala jednog čoveka toliko dugo godina.- On je, opet, postavljao svoje ljude i tako su postali otuđeni centri moći koji terorišu grad i okrug, reketiraju privrednike i uređuju političke odnose. Da bi sve to mogao da odradi, trudio se da održi dobre odnose s Veljovićem, i zato se posebno trudio da ga na sve načine pridobije - kaže sagovornik Kurira.Ovo je samo nastavak Kurirovog otkrića. Podsetimo, juče smo objavili da je Mucalj podvodio prostitutke direktoru Veljoviću u privatnim vilama na Paliću. Sve je otkriveno zahvaljujući inspektorima Službe unutrašnje kontrole koji su poslednjih godinu dana češljali rad subotičke policije. Sve je počelo kad se desio stravičan zločin - ubistvo devojčice Tijane Jurić u Bajmoku, kad je pažnja celokupne srpske javnosti i policije bila uprta u rad subotičke policije, na čijem je čelu tada bio Mucalj.

Bez odgovoraVELJOVIĆ I DALJE ČUTIMilorad Veljović, bivši direktor policije, ni juče nije odgovarao na pozive Kurirovih novinara, koji su mu poslali pitanja o njegovom odnosu s nekadašnjim šefom policije u Subotici.

(Foto: subotica.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja