UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ: Policija i forenzičari u potrazi za novim svedocima
Foto: Jelena Rafailović

Traži se plavi BMW

UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ: Policija i forenzičari u potrazi za novim svedocima

Crna Hronika -

BEOGRAD - Beogradska policija proširila je istragu o ubistvu pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, koja je ubijena 2.aprila ove godine pošto je prijavljen njen nestanak dok je trčala nasipom u naselju Crvenka kod Borče.

Ekipa Kurira zatekla je danas policiju kako obilaze kuće, prodavnice i perionice u potrazi sa nekim novim dokazom ili mogućim svedokom ovog ubistva.

Policajci su posebnu pažnju posevtili kući starijeg muškarca S.A. Osnovano se sumnja da je on muškarac koga je policija pronašal u nedelju u prepodne kako leži u šiblju nedaleko od mesta gde se nalazilo telo ubijene pevačice.

Ispred kuće nalazi se i njegov sin takođe sa inicijalima S.A. star oko 30 godina koji je poznat policiji i sa kojim takoše se obavlja razgovor.

Forenzičari iz kuće dvojice muškaraca odneli farmerke, 2 para obuće i biciklo.

Inače prema saznanjima Kurira na informativnom razgovoru u PU za Grad Breograd - 29 .novembar bili su vlasnici motora i bicikala. Inače policija traga i za plavim BMW.

Pretpostavlja se da policija verovatno traži sve što su snimile kamere, određene automobile, bicikliste, ali i osbe koje su snimljene u blizini nasipa gde je pronađeno telo pevačice. Policajci su se zaustavili oko jedne kuće udaljene oko kilometar od nasipa, gde su stigli i forenzičari.

U naselju Crvenka, i juče su inspektori češljali teren, a prema tvrdnji meštana neke su odveli ponovo na saslušanje, iako su pre desetak dana dali izjavu.

( J.R.)

ČOVEK SA ŠTAPOM KOJI JE OBORIO ZORANOV ALIBI: Nisam video Jeleninog muža na nasipu

EKSKLUZIVNO KURIR SAZNAJE: Najmanje jedan član familije zna ko je ubio Jelenu Marjanović

KURIR SAZNAJE: Policija identifikovala Jeleninog ubicu, uskoro hapšenje!

JELENIN UBICA OPKOLJEN: Opsadno stanje u Borči! Muž Zoran: Kući smo i čekamo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja