CRNO-BELA JESEN: Vuk čeka pojačanja, a Nikolić njegov posao!
Foto: Beta

Sve izvesnija smena trenera u humskoj

CRNO-BELA JESEN: Vuk čeka pojačanja, a Nikolić njegov posao!

Fudbal -
Jedna ostavka već pala, a pošto Marko Nikolić više nije trener Vojvodine, pitanje je dana kad će preuzeti vođenje tima

Sadašnji ili bivši?Trener Partizana Vuk Rašović juče je u Humskoj podvlačio crtu ispod urađenog u jesenjem delu sezone, dok je u Novom Sadu istovremeno ostavku u Vojvodini podnosio najverovatnije njegov naslednik na klupi crno-belih Marko Nikolić.Rezervisani Nikolić- Bila mi je velika čast da budem na klupi jednog tako velikog kluba kakav je Vojvodina. U Novom Sadu sam proveo šest lepih, ali turbulentnih meseci i odavde nosim samo najlepše utiske. Trenutno nisam trener nijednog kluba, a šta će biti, vreme će pokazati. Ne želim ništa da potenciram jer je trenerski posao takav da nikad ne znate na koju stranu će vas odvesti. Nisu Partizan i Crvena zvezda jedini klubovi u Srbiji u kojima se može raditi, niti je isključena opcija da se otisnem u inostranstvo - rekao je Nikolić.Rašović se nije previše bavio svojim statusom, ali je istakao da se ekipa teško nosila sa snažnim pritiskom javnosti, koja želi da vidi najvećeg rivala na prvoj poziciji.Svi navijali za Zvezdu- Stvorena je takva atmosfera u javnosti da sam stekao utisak da većina želi dolazak našeg rivala na prvo mesto. To sam osetio gledajući javnost, ponašanje rivala, kakva su se saopštenja pisala. Zbog toga smo igrali pod strahovitim pritiskom - rekao je Rašović.Od uprave je imao podršku tokom sezone, ali sve bi to moglo da padne u vodu najavljenim dolaskom Nikolića.- Pustili su me da radim, to mi je bilo dovoljno. Nisu me zvali posle svakog rezultata i ponavljali mi podršku, ali mogu reći da su stalne najave moje smene loše uticale na igrače. Još nisam razgovarao s upravom. Učinićemo to uskoro, razmenićemo mišljenja i videti šta dalje.

Ignoriše pretnju otkazom... Rašović
Ignoriše pretnju otkazom... Rašović

Babović izlazi na crtu BodirogiObjavljivanjem imena Dejana Bodiroge kao budućeg predsednika FK Partizan, nezvanično je počela izborna kampanja za mesto na vrhu rukovodstva Partizana. Prema saznanjima dobro obaveštenih izvora, uskoro će svoje aspiracije pokazati i Milija Babović, koji ima spreman tim za vođenje kluba.Poznati srpski privrednik već godinama obavlja dužnost uticajnog navijača crno-belih i uvek je nezvanični kandidat za dolazak na čelo Partizana, ali nijednom nije otišao dalje od statusa „ozbiljnog kandidata“ u medijskim najavama. Sada, međutim, Babović ima spreman plan i ekipu saradnika predvođenu Ljubišom Tumbakovićem, koji bi ponovo zauzeo poziciju sportskog direktora.

Liga šampionaFRIZER DRAGANČE TRAŽI TITULUNajavu Dragana Džajića da će se crveno-beli od naredne sezone takmičiti u Ligi šampiona, Rašović ne doživljava kao pretnju, već kao želju kakvu pokazuju i navijači njegovog kluba.- To je priča koju dugo slušamo. Jutros sam bio kod mog frizera Dragančeta i on mi kaže: Ubio bih te da si drugi, jer sam navikao da smo prvi.

PojačanjaPAVLOV SE POKAZAOPojačanja za nastavak sezone su „snimljena“, ostaje jedino da se reši pitanje njihovog angažovanja.- Potrebna su nam tri do četiri ozbiljna igrača za svaku liniju ekipe. Igrači koji su bili na probi pokazali su potencijal, ali nismo mogli da stvorimo pravu sliku o njima. Zasad je neizvesno njihovo dovođenje, možda ponovo dođu na probu - rekao je Rašović i istakao da je najviše pokazao Ukrajinac Pavlov.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track