DANIEL KAJMAKOSKI: Daću sveo od sebe za superfinale!
Foto: X Factor Luka Pilipovic

X Factor

DANIEL KAJMAKOSKI: Daću sveo od sebe za superfinale!

Pop kultura -
Imao sam ogromnu tremu i suviše sam razmišljao za vreme nastupa. Nisam bio opušten i možda je zato falilo energije. Iskreno, nisam zadovoljan

Daniel Kajmakoski, skroman mladić iz Makedonije i miljenik publike celog regiona, u sedmoj uživoj emisiji nije dao svom maksimum po mišljenju žirija.

Daniel je pevao možda i najtežu pesmu do sada, čuveni hit "Unchained Melody", a po završetku nastupa sudije "X Faktora" su izjavile da ovo nije bio njegov najbolji nastup, da je falilo energije, ali da je i pored toga sjajno izveo ovu pesmu.

"Ti znaš da si već velika zvezda, ova pesma mi je dosadna, ali si ti bio odličan", rekao je njegov mentor Željko Joksimović.

Danel je po završetku nastupa, za "X Patrolu" izjavio da ni on nije bio baš zadovoljan svojim nastupom.

"Imao sam ogromnu tremu i suviše sam razmišljao za vreme nastupa. Nisam bio opušten i možda je zato falilo energije. Iskreno, nisam zadovoljan. Nadam se da će u sledećoj emisiji biti bolje. Hvala mentorima na dobronamernim kritikama, veoma poštujem njihov sud. Daću sve od sebe sledećeg utorka!", obećao je Makedonac.

Podsetimo, u sledećoj uživo emisiji koja je na program u utorak uveče na Pink televiziji očekuje nas veliko uzbuđenje, jer ćemo konačno saznati imena pet superfinalista ovog popularnog šou programa - zato glasajte za svoje favorite!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track