Đilasovo obezbeđenje potezalo pištolje

Saznajemo

Đilasovo obezbeđenje potezalo pištolje

Košarka -
Na sinoć prekinutoj finalnoj utakmici Kupa Radivoja Koraća došlo do okršaja navijača Crvene zvezde i obezbeđenja predsednika KSS

BEOGRAD - S pištoljem na utakmicu.

Obezbeđenje prvog čoveka Beograda i predsednika Košarkaškog saveza Srbije Dragana Đilasa, pred početak sinoćnje finalne utakmice Kupa Radivoja Koraća u Kragujevcu, između Partizana i Crvene zvezde, ušlo je u verbalni rat sa pristalicama crveno-belih, saznaje Kurir.

Prema rečima očevidaca, ljudi iz obezbeđenja Dragana Đilasa su u jednom trenutku čak posegli za oružjem.

"Pred početak utakmice došlo je do verbalnog sukoba Dragana Đilasa i navijača Zvezde. Navijači su Đilasa pitali da li će sudije opet da sviraju za Partizan, na šta im je on odbrusio: "Šta je, šta hoćete, bre?!" Onda su njegovi iz obezbeđenja krenuli na navijače i u tom trenutku je jednom od njih ispao šaržer", prepričava za Kurir očevidac ovog događaja i dodaje: "Da li će država da reaguje na to što su neki najavljivali da će na ovoj utakmici biti krvoproliće, i na kraju se ispostavilo da je baš tu i počelo krvoproliće".

Podsetimo, finalna utakmica Kupa Radivoja Koraća prekinuta je sinoć u u trećoj četvrtini zbog nereda i sukoba huligana. Utakmica je prekinuta pri rezultatu 43:43, a biće nastavljena danas u 19 sati, bez prisustva publike.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track