(FOTO) ZVEZDA VEČERI: Končita u vrtu požude!
Foto: ORF (Roland Schager)

U Beču održan 22. Lajf bal

(FOTO) ZVEZDA VEČERI: Končita u vrtu požude!

Austrija -
Humanitarnoj manifestaciji za pomoć obolelima od side prisustvovali su i Bil Klinton, Riki Martin, Marša Kros, Kortni Lav, Žan Pol Gotije
1 / 8 Foto: ORF

BEČ - Ovogodišnji 22. humanitarni bal za pomoć obolelima od side održan je u Beču pod motom “Vrt požude”. Lajf bal (Life ball) koji je održan u Gradskoj kući, punoj cveća, bio je u znaku pobednika Pesme Evrovizije, transeksualca Končite Vurst.

Ovaj događaj, koji bečkoj privredi donosi značajne prihode, jer gosti bala u proseku potroše oko 500 evra okupio je mnoge poznate ličnosti. Među kojima su bili nekadašnji američki predsednik Bil Klinton, pevač Riki Martin, glumci Marša Kros, Bili Zejn, pevačica Kortni Lav...

Kao i svake godine na balu su posetioci nosili šarene toalete, a neki su upadali u oči zbog veoma malo odeće na sebi.

Vrhunac večeri bio je nastup Končite Vurst, koja je pobrala gromoglasne aplauze još na crvenom tepihu, kada nije mogla da se odbrani od mnogobrojnih fanova, koji su došli da je vide. Među njima je bio i modni dizajner Žan Pol Gotje.

“Končita je jedinstvena, fantastična, najbolja. Bože, taj stajling – obožavam je!” prokomentarisao je ushićeno Gotje Končitin nastup.

Gradonačelnik Mihael Hojpl (Michael Häupl) takođe je iskoristio priliku da se zahvali Končiti Vurst: “Pored organizatora, želeo bih da se zahvalim i Končiti Vurst, jer poruka koju je poslala na takmičenju za pesmu Evrovizije, poruka jednakosti i poštovanja, to je budućnost koju želimo.”, izjavio je Hojpl.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track