Istina o svim ljubavnicima Jadranke Kosor
Foto: Beta Ap

Dvaput se razvodila

Istina o svim ljubavnicima Jadranke Kosor

Planeta -
U toku mandata često su joj govorili da bi bilo bolje da se vrati u kuhinju

ZAGREB - Bivša premijerka Hrvatske Jadranka Kosor izjavila je da su je u toku mandata najviše pogodili tračevi o njenim ljubavnicima jer nisu bili istiniti dodajući da je istina bila puno gora i naglasila da su joj u toku mandata često govorili da bi bilo bolje da se vrati u kuhinju.Kosorova je u emisiji Red karpet odgovorila na niz pitanja koja nisu mogla da dođu na red dok je bila na jednoj od najviših pozicija u Hrvatskoj. Tako je ispričala o svojim novinarskim počecima i pohvalila da je bila najmlađa dopisnica Večernjeg lista ikad.

U susretima s visokim državnim zvaničnicima, kao na primer s Obamom, Kosorova je rekla da nikada nije imala tremu, ali je priznala da joj je teško u poslu kojim se pretežno bave muškarci.

"Mnoge žene u politici ne žele to da priznaju, ali ja priznajem: teško je. Puno puta čula sam da bi bilo dobro da se vratim u kuhinju", rekla je Kosor.

Pogodio me trač o mojim ljubavnicima, rekla je Kosorova. "To me pogodilo jer to nije bila istina. A istina je bila puno gora: da dugi niz godina nisam imala muškarca koji bi stajao uz mene. Mislim da bi se puno manje podmetanja i laži događalo da sam imala supruga, partnera, bilo kog muškarca koji bi kao poruka stajao uz mene. Nikad nisam razmišljala o tome boje li me se muškarci, ali već dugi niz godina nisam dobila kompliment kakav se daje ženi", rekla je ona.

Kosorova je rekla da još veruje u brak, s obzirom na to na to da se dvaput razvela. Ipak ne bi se ponovo udala, rekla je ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track