Jovanović: Kajaću se do kraja života

Jovanović: Kajaću se do kraja života

Crna Hronika -
U kragujevačkoj bolnici juče umro Đorđe Aleksić, koga je 23. februara kolima udario predsednik SO Topola

TOPOLA - Povrede bile jače!Đorđe Aleksić (56) iz sela Blaznava kod Topole, na koga je 23. februara kolima naleteo Dragan Jovanović, predsednik opštine Topola i potpredsednik NS, preminuo je juče u kragujevačkoj bolnici!

- Aleksić je u bolnicu bio primljen bez svesti i s teškim povredama lobanje, lica, vilice i grudnog koša. U jednom trenutku počeo je da se oporavlja, a onda je naglo došlo do pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja i smrti - saznaje Kurir od sagovornika iz bolnice.

Jovanović je za Kurir rekao da mu veoma teško zbog tragedije.

- Strašno! Ne daj bože da se ikome desi ovako nešto. Najvažnije je da sada pomognem porodici, kao što sam to činio proteklih dana. Kajaću se zbog ovoga do kraja života. Jedva govorim, nosiću Đorđa ceo život na duši - navodi za Kurir Jovanović.

Nesreća se dogodila 23. februara uveče, kada su se Đorđe i njegov 14-godišnji sin Marko vraćali kući. Na njih je tada naleteo „pežo 607” za čijim volanom je bio Jovanović. Udarac je odbacio nesrećnog Đorđa nekoliko metara dalje, u smet, dok je dečak, srećom, ostao nepovređen.

(E. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track