KO ĆE BITI POLOŽAJNIK: Jelena G. Božić slavi bez Čupe!

Verenik neće stići

KO ĆE BITI POLOŽAJNIK: Jelena G. Božić slavi bez Čupe!

Stars -
Svačiju veru poštujem i volim sve praznike, ali Božiću se posebno radujem, rekla je rediteljka

Jelena Golubović, pobednica Farme 5, pravoslavni hrišćanski praznik proslaviće sa svojom porodicom, ali bez verenika Čupe Kalača.

Rediteljka je objasnila da njen verenik gotovo da nema dana odmora jer mu je posao krenuo uzlaznom putanjom, ali je naglasila da će joj se uskoro pridružiti u Beogradu.

"Čupo je na nekoj privatnoj proslavi u Novom Pazaru na kojoj peva i čim završi, doći će u Beograd", rekla je ona.

Jelena tvrdi da otkad se završio rijaliti nema ni trenutak odmora jer gotovo svakog dana gostuje u emisijama, trči sa intervjua na slikanje, a pale su i poslovne ponude koje iziskuju sastanke, pa svoje najmilije gotovo da i ne viđa. Ipak, čvrsto je odlučila da Božić provede sa porodicom, a dani ispunjeni darivanjem, srećom i prazničnom atmosferom dobro su došli ovoj rediteljki, koja je u rijalitiju provela puna četiri meseca.

"Hvala bogu, ta rijaliti avantura se završila na najbolji način za mene, a sada želim da svaki slobodan trenutak provedem sa porodicom i mojim Čupom. Svačiju veru poštujem i volim sve praznike, ali Božiću se posebno radujem. Proteklih dana bila sam u Sarajevu, gde sam gostovala u nekoliko „Pinkovih“ emisija, ali sam odlučila da tokom praznika uživam sa porodicom", kaže Jelena za „Alo!“.Golubovićeva odmalena Božić provodi sa porodicom i za nju taj praznik ima poseban značaj.

"I kada sam bila van zemlje, uvek sam se trudila da za Božić budem sa porodicom i da tog dana svi budemo na okupu. Poštujem sve običaje na taj praznik jer to mnogo znači baki Caki i mami Ceci. Ne postoji veća sreća nego kada sa njima proslavljam praznike. Ne petljam se mnogo u meni, za to su zadužene njih dve jer su majstorice u spremanju božićne trpeze.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja