Usamljeni Pobesneli Maks

Usamljeni Pobesneli Maks

Komentar dana -

Verovatno se ovih dana svaki Hrvat koji je na prošlim izborima glasao za pomahnitalog premijera Zorana Milanovića pokajao.

Jer, koji uopšte razuman čovek, zarad jeftinih političkih poena, izaziva toliku krizu, pri čemu upravo njegova zemlja i građani gube milione evra.

Bez ikakvog razloga, osim onih nerazumnih koje shvata samo trenutni hrvatski premijer. I džaba mu što danima pokušava da reakciju srpskih medija poistoveti s mržnjom prema Hrvatima koje predstavlja. Upravo građani i privrednici iz Hrvatske danima osuđuju njegove poteze. Dobio je nadimak Pobesneli Maks po liku iz američkog klasika.Čini se da je Milanović ipak na kraju ostao sam. On je i tu imao teoriju. Protiv njega su se tako urotili svi redom - i hrvatska desnica i opozicioni HDZ, koji, jelte, zajedno s Mađarima i Srbima kuje tajne planove protiv njega.Mi Srbi dobro znamo gde je tokom nesrećnih devedesetih dovela suluda politika Slobodana Miloševića.

Ali to što je Milošević radio u ime naroda ne znači da je taj isti narod podržavao. Milanović, ili od milošte Orao, nije isto što i građani Hrvatske. Pao je Orao na pusto ostrvo, gde nema ko da ga teši. Zaboravljen od svih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track