Svi ste vi Šojići!
Foto: Kurir

Komentar dana

Svi ste vi Šojići!

Komentar dana -

Stare navike u nas Srba teško je iskoreniti. Navikli smo, brate, da muljamo, petljamo i sve radimo ispod žita, a čak ni upozorenja, pretnje i kažnjavanje ne mogu nas „odučiti“ od nameštanja. Pogotovo u fudbalu!

Iako je organizacija FIFpro upozoravala fudbalske organe da će obratiti pažnju na rezultate Superlige u poslednjim kolima, naše klubove to nije sprečilo da prekjuče odigraju mečeve po već dogovorenom scenariju.

Odmah po završetku poslednjeg kola Sloboda je digla glas da je Zvezda poklonila bodove Vojvodini. Podržavam, ali ovih dana srpski kladioničari su na skoro svakom tiketu „fiksirali dvojku“ na iste te Užičane na Karaburmi, koji su u prvom delu sezone poraženi od OFK, a kvota na pobedu gostiju pala je i na 1.50. Sumnjivo, zar ne?!

Rasplet tog meča samo je logičan rasplet „regularnog“ susreta na Karađorđu. Zvezda je igrala pošteno, napadala, čak i bila bolja... Ali samo do pet minuta pred kraj, kada je, ničim neizazvana, stala i „nesrećno“ primila gol u poslednjim sekundama. Potom, svi domaći igrači odlično su odglumili pad u trans od sreće, a gostima se prosto kidala duša od tuge. Oskarovski, nema šta!

Mislite da sam ludi teoretičar zavere? Možda, ali koliko je ove „regularnije sezone nego prethodnih“, odigrano mečeva „tri za tri“, i to s pobedom na strani?!

Hajduk slavio u Jagodini, ali izgubio u Kuli, isto to i sa OFK Beogradom. Sloboda pobedila u Borči, ali BSK je bio bolji u Užicu, a isto se desilo s Radom. Smederevo dobije u Čačku, ali izgubi kod kuće od Borca...

I nemojte da vas ovo čudi... Majku mu, pa ovo je zemlja u kojoj su svi rukovodeći organi Šojići.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track