SELA JE NA PRUGU I POKUŠALA SEBI DA ODUZME ŽIVOT: Ispovest muškarca koji je pružio pomoć ženi nakon što ju je udario voz
Foto: Tik Tok Printscreen

U Poslednjem trenutku izbegnuta tragedija

SELA JE NA PRUGU I POKUŠALA SEBI DA ODUZME ŽIVOT: Ispovest muškarca koji je pružio pomoć ženi nakon što ju je udario voz

Društvo -

Na delu pruge Čačak - Adrani putnički voz je, 3. maja, na Veliki petak, na otvorenoj pruzi, naleteo na žensku osobu, koja je tom prilikom povređena. U vozu je tada bio i muškarac koji je na društvenim mrežama ispričao kako je do toga došlo i šta se zapravo desilo.

0621973001, voz, Rusija
foto: Evgeny Yepanchintsev / Sputnik / Profimedia

- Žena je sela na prugu i pokušala sebi da oduzme život. Hvala bogu i prisebnosti mašinovođe, pa nije uspela u naumu - ispričao je na Tik Toku muškarac koji se predstavlja kao Igor.

On kaže da joj je pružio prvu pomoć i pričao sa njom dok nije došla Hitna.

- Ja sam joj pomogao. Umio sam je i pričao sa njom. Kaže da ima problema. Evo, voz stoji tamo, čeka komisiju. Hvala bogu i današnjem velikom prazniku, pa je žena ostala živa - rekao je on dodavši da je peške nastavio put za Balugu.

@igor_raca

Slava Bogu i današnjem prazniku 🙏🥺žena je sela na prugu i pokušala sebi da oduzme život 🥺još jednom Bogu hvala i prisebnosti mašinovođe pa nije uspela u naumu🙏🥺Igor joj je pružio prvu pomoć i pričao sam sa njom dok nije došla hitna pomoć! Sad idem peške u Balugu, nisam ni na pola puta, ali nema boljeg rešenja 🥺srećom pljušti kišaa🥺

♬ original sound - Igorraca Radisavljev

Ova žena je inače hospitalizovana u Opštu bolnicu u Čačku i nalazi se u stabilnom stanju.

- Ona je primljena u teškom opštem zdravstvenom stanju i naporom lekara njeno stanje se poboljšalo i nalazi u jedinici intenzivne negde naše ustanove - potvrdeno je za "Rinu" u čačanskoj bolnici dan nakon incidenta.

Inače, kako su mediji pisali, u nedelju uveče se desio još jedan sličan incident, u kojem je nažalost život izgubila jedna osoba.

Naime, žena stara 55 godina poginula je u nedelju oko 22.55 sati kada ju je udario voz u Zemun Polju.

Kako je rekla dr Milena Popović za RTS, ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt.

Bonus video:

04:11

VOZ GA GURAO 200 METARA, A ON BEZ OGREBOTINE: Slobodan Mitrović jači od teretnjaka - Voz nije svirao, čuo bih ga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track