Lice s poternice: Kornjača mirno živi u Novom Sadu

Ratni zločin

Lice s poternice: Kornjača mirno živi u Novom Sadu

Crna Hronika -
BiH me ne zanima, otišao sam iz nje pre šest godina i ne mislim se vraćati. Danas sam ovde, sutra ću možda biti negde drugo, rekao ratni gradonačelnik Čajniča

SARAJEVO – Duško Kornjača, koga sarajevske vlasti zovu “ doktor smrti” i za kojim je raspisana međunarodna poternica zbog ratnih zločina u Čajniču, navodno se krije u Novom Sadu.Ovu informaciju objavio je sarajevski list “ Dneveni avaz” na osnovu pisma čitaoca iz Novog Sada, gde se po toj dojavi Kornjača bavi prodajom medicinskih aparata.

Navodno,Kornjača sa suprugom i četvoricom sinova živi u Novom Sadu u stanu na čijim ulaznim vratima ne piše prezime.Da je pismo istinito potvrdio je i sam Duško Kornača koga je Dnevni avaz kontaktirao preko telefonskog broja predstavništva "Vitafona" u Novom Sadu.

- Manite se poternica. BiH me ne zanima, otišao sam iz nje pre šest godina i ne mislim se vraćati. Danas sam ovde, sutra ću možda biti negde drugo, o čemu trenutno i razmišljam. I taj sporazum danas jeste, sutra nije. To ne mora ništa značiti, jer preko noći se svašta može promeniti, izjavio je Kornjača za Avaz.Tužilaštvo BiH potvrdilo je da je istraga protiv Duška Kornjače, koga je sa pozicije načelnika opštine Čajniče smenio visoki predstavnik u BiH još važeća i da je za njim raspisana poternica.

http://www.youtube.com/watch?v=zRwjprmEw2w

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja