Milica sahranjena, vozač se ubio!

Nesreća odnela dva života

Milica sahranjena, vozač se ubio!

Crna Hronika -
Ne znam šta da kažem. Da li da opravdavam ili osuđujem? Čovek verovatno nije mogao da nosi na savesti jedan mlad život. Tužna sudbina za oboje izjavila je poznanica nastradale devojke

BEOGRAD - Žalosno!

Milica Radoman (28), koju je u utorak uveče „škodom oktavijom“ na pešačkom prelazu na Novom Beogradu usmrtio Nikola Torbica (49), sahranjena je u subotu na Novom bežanijskom groblju, a samo dan ranije Nikola je izvršio samoubistvo, pucajući sebi u glavu u šumarku kod Avale.- Ne znam šta da kažem. Da li da opravdavam ili osuđujem? Čovek verovatno nije mogao da nosi na savesti jedan mlad život. Tužna sudbina za oboje, kaže poznanica pokojne Milice.

Podsetimo, Nikola Torbica je 18. septembra na pešačkom prelazu u Ulici antifašističke borbe naleteo na Milicu, koja je odletela desetak metara i udarila u saobraćajni znak.- Nikola je posle udesa dao izjavu u policiji, ali nije mu određen pritvor, već je uz krivičnu prijavu pušten da se brani sa slobode. Sumnja se da čovek nije mogao da oprosti sebi što je izazvao tragediju - kaže naš izvor iz istrage.(M. I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track