Monika Beluči već godinama ne živi sa suprugom!
Foto: Beta Ap

Italijani otkrivaju: Novi detalji razvoda godine

Monika Beluči već godinama ne živi sa suprugom!

Stars -
Belučijeva od rođenja druge ćerke, pre tri godine, boravi na relaciji Pariz-Rim, a Vensan Kasel uglavnom u Brazilu

Istina polako izlazi na videlo!Italijanski mediji otkrili su neke detalje u vezi sa aktuelnim razvodom po mnogima jedne od najlepših žena na svetu Monike Beluči i Vensana Kasela. Ceo svet je bio iznenađen informacijom o razvodu, ali prema tekstovima koji se ovih dana mogu pročitati na Apeninskom poluostrvu, poznati glumački par - čiji je brak smatran čak i najidealnijim - zapravo već duže vremena ne živi pod istim krovom, a dane provodi na različitim krajevima sveta.- Brak je nedavno sporazumno rastavljen posle 14 godina. Njihova ljubav se ugasila pre tri godine, kad su dobili drugo dete. Monika se iz Brazila, gde su živeli, vratila u Evropu. Ona trenutno najviše vremena provodi na relaciji Pariz - Rim - navodi izvor jednih italijanskih dnevnih novina.Ljubavna priča Monike Beluči i Vensana Kasela počela je na snimanju filma „Apartman“ 1997, a krunisana je brakom dve godine kasnije. Ubrzo su dobili ćerku Devu, a pre tri godine i malu Leoni.- Naš brak uspeva jer smo nas dvoje mnogo različiti. Pre Monike ni sa jednom ženom nisam proveo duže od tri meseca. Ona me je očarala i naučila me da ne budem previše ozbiljan - kazao je Kasel svojevremeno u jednom intervjuu.Italijanska filmska diva trenutno sa Emirom Kusturicom snima „Na mlečnom putu“, u kojem igra partnerku našeg proslavljenog reditelja.(Lj. R.)

Voli kad je golaNe plašim se golotinje jer za mene ništa nije lepše od nagog tela. Upravo tako moguće je doživeti neverovatne emocije i izraziti se potpuno drugačije. Svoje telo tretiram kao objekat i verujem da je to sjajno, pošto je ono deo mog posla, a kad tako postavim stvari, s njim mogu da radim šta god poželim. Češće mi predstavlja problem da se poljubim s nekim nego da se skinem - ispričala je Monika u jednom intervju.

Zanimljivo o moniki♦ Monika iza sebe već ima jedan propali brak s fotografom Klaudiom Basom♦ Dojila je decu do godinu i po♦ U prvom filmu „Vita coi figli“ nije izgovorila ni reč, al‘ je bila gola♦ Decu uvek vodi sa sobom na putovanja♦ Svetsku slavu doživela je tek 2000. godine ulogom u trileru „Pod sumnjom“

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track