Muž i žena pronađeni mrtvi u krevetu na Dedinju
Foto: Maja Majsovski

Misterija Policiji stigao poziv sa beogradskog Dedinja

Muž i žena pronađeni mrtvi u krevetu na Dedinju

Crna Hronika -
Policija pretpostavlja da je reč o Spasoju S. (51) i Mirjani M. (43), koji su, sumnja se, umrli od prekomerne količine droge

BEOGRAD - Horor u iznajmljenom stanu.Tela dve osobe u poodmakloj fazi raspadanja nađena su juče u iznajmljenom stanu u Ulici Đorđa Radojlovića 18 na Dedinju! Policija zasad još nije s preciznošću utvrdila identitet nastradalih, ali na osnovu dokumenata nađenih u stanu pretpostavlja se da je reč o nevenčanim supružnicima Spasoju S. (51) i Mirjani M. (43).Izvor Kurira kaže da je tela našla prijateljica koja je imala ključ od stana.Našla ih prijateljica- Bilo mi je sumnjivo što se dugo nisu javili, pa sam došla juče do stana koji su iznajmljivali kako bih proverila da li je sve u redu. Kad sam otključala, prvo sam osetila smrad, a zatim sam u spavaćoj sobi, na krevetu, ugledala dva tela. Odmah sam pozvala policiju - rekla je, kako saznajemo, prijateljica nastradalih inspektorima koji su izašli na lice mesta.Komšije kažu da nisu poznavali nevenčane supružnike.- Nedavno su se doselili, a čim su došli, počele su svađe. Vikali su i lupali vratima, orila se cela zgrada. Pre nekoliko dana svađe su prestale, ali se osećao nesnosan smrad. Pomislili smo da je uginula životinja, ali kad smo videli muve na njihovom poluotvorenom prozoru, shvatili smo da se desilo najgore - kaže komšija.Tela na obdukcijiPošto zbog stanja u kojem su tela bila inspektori nisu mogli da uoče da li ima tragova nasilja, upućena su na obdukciju. Nezvanično saznajemo da su supružnici umrli od prekomerne količine narkotika.(E. K.)

Vlasnik stana u Crnoj GoriBeogradska policija pokušala je juče da stupi u kontakt s vlasnikom stana Novicom M. Međutim, do zaključenja ovog broja Kurira u tome nisu uspeli pošto se vlasnik stana nalazi u Crnoj Gori.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track