Nađ: Hoćemo špica, ali ne po svaku cenu!
Foto: Dragan Kadić

Sportiko crno-belih traži rešenje

Nađ: Hoćemo špica, ali ne po svaku cenu!

Fudbal -
Iako Partizan na raspolaganju za početak sezone ima samo jednog napadača, sportski direktor i dalje smiren

Ostali s jednim napadačem!Vest da je Nemanja Kojić povredio stopalo i da će morati da pauzira mesec i po dana, ostavila je fudbalere Partizana faktički samo s jednim pravim napadačem, i to Ismailom Bekom Fofanom, koji je u godini na izmaku imao misterioznih zdravstvenih problema. To praktično znači da čelnici srpskog šampiona odmah moraju da reaguju i angažuju nekog golgetera, ali sportski direktor Albert Nađ ne želi da žuri.- Povreda Nemanje Kojića došla je u nezgodno vreme, nadamo se da će se brzo oporaviti, ali u našim razmišljanjima ništa se nije promenilo. Čak i da nije doživeo peh, morali bismo da angažujemo napadača i u tom smislu sve je ostalo isto. I dalje imamo igrače koje pratimo i želimo da dovedemo, ali zasad se ništa konkretno nije dogodilo - kaže Nađ.Pored centarfora, crno-beli hitno moraju da pronađu još jednu alternativu na mestu štopera, a nakon neuspelih pregovora Vojvodine i Antalije, u igri je ponovo Branislav Trajković.- On je interesantan za nas, mada mislim da to više i nije nikakva tajna, ali ni tu ne mogu da kažem ništa konkretnije jer zasad nema ništa novo - objašnjava sportski direktor šestostrukog uzastopnog šampiona.

Kojić
Kojić

Ponuđen defanzivacNUDILI NAM VRANJEŠAFejsbuk stranica Ognjena Vranješa, koji je pre nekoliko dana bio na korak od Crvene zvezde, osvanula je s novim statusom, na kojem piše: „Na pragu Partizana“. Međutim, sportski direktor crno-belih tvrdi da posao nije gotov.- Ponuđen nam je Vranješ i to neću kriti. Ipak, on sad nije u prvom planu jer imamo određene prioritete i videćemo kako će se situacija dalje odvijati - kaže Nađ.

Vedrog duhaKOJIĆ: VRATIĆU SE JAČIPovreda kosti stopala odvojiće Nemanju Kojića od terena na sigurno mesec i po dana, ali on tvrdi da će se posle toga vratiti još jači.- Obnovio sam povredu, ali kost, srećom, nije pukla, samo je naprsla. Operacija je neizbežna, samo što će oporavak biti kraći. Danas ću obaviti preglede i zakazati hirurški zahvat. U karijeri sam imao mnogo povreda težih od ove i znam da ću se vratiti jači i pokazati da zaslužujem mesto u Partizanu - kaže Kojić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track