NEVIĐENO NA ROLAN GAROSU: Publika višeminutnim ovacijama ispratila uplakanog Đokovića (VIDEO)
Foto: AP

Pariz se poklonio Novaku

NEVIĐENO NA ROLAN GAROSU: Publika višeminutnim ovacijama ispratila uplakanog Đokovića (VIDEO)

Tenis -
Aplauz upućen Srbinu trajao je nekoliko minuta, a Rafael Nadal je posle pobede rekao da mu je žao Đokovića koji je zaslužio titulu u Parizu

Najbolji srpski i drugi teniser sveta Novak Đoković poražen je posle četiri seta od Španca Rafaela Nadala, ostavši tako i dalje bez trofeja na šljakastim terenima Pariza na kojima je njegov najveći rival slavio deveti put.

Iako je neko iz publike vikao tokom poslednjeg servisa Đokovića, njega je publika ispratila ovacijama koje su trajale više od dva minuta. Srpski teniser nije izdržao, pa je i on zaplakao.

„Želim da čestitam Rafaelu Nadalu na onome što je uradio, to je neverovatno. Zaista prisustvujemo neverovatnom momentu, da jedan teniser uspe da osvoji devetu titulu na Rolan Garosu.Sve ovo danas bilo je veoma emotivno za mene i za moju ekipu. Rafa je bio bolji na terenu danas i ponovo mu čestitam. Posebno se zahvaljujem publici koja je bila neverovatna, hvala puno. Hvala mojoj ekipi što je uz mene, a ja ću se vraćati ovde iznova i iznova i nadam se da ću uspeti da osvojim Rolan Garos“, rekao je Đoković.

Rafael Nadal je posle pobede rekao da mu je žao Đokovića. koji je zaslužio titulu u Parizu.

"U meču kao što je ovaj, svaki momenat je jako važan i jako težak. Igrati protiv Novaka mi je uvek izazov. Pobedio me je na prethodna četiri meča, svaki igram do svojih krajnjih mogućnosti da bih ga pobedio. Žao mi ga je danas, mislim da je zaslužio da osvoji turnir ovoga puta, a mislim da će i biti u prilici da to uradi", rekao je Nadal.

http://www.youtube.com/watch?v=rhk5Hsp-FCs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track