OKIDAČ MASAKRA U IVANČI: Ljubiša umislio da sin nije njegov!

Motiv stravičnog zločina

OKIDAČ MASAKRA U IVANČI: Ljubiša umislio da sin nije njegov!

Crna Hronika -
Pričali su o svemu i svačemu, ali se kroz razgovore provuklo i to da je Bogdanović neko vreme sumnjao da njegov sin Branko nije njegov, kažu poliajci

Motiv stravičnog masakra u Velikoj Ivanči, kada je pre desetak dana Ljubiša Bogdanović (60) ubio 13 osoba, je sumnja kako njegov sin Branko Bogdanović (42) u stvari nije njegov! Prema izvoru bliskom istrazi, policija je došla do ove informacije nakon saslušanja Bogdanovićeve supruge Javorke (60), koja je jedina preživela masakr i njihovih rođaka i prijatelja!

"Pričali su o svemu i svačemu, ali se kroz razgovore provuklo i to da je Bogdanović neko vreme sumnjao da njegov sin Branko nije njegov. Ko mu je ovu sumnju napravio za sada ne znamo. Ono što znamo jeste da je sa ženom zbog toga imao svađe. Niko sa sigurnošću ne može reći šta se dešavalo u njegovoj glavi, ali je po svemu sudeći ova sumnja sve više rasla, pa se Bogdanović rešio na zločin", kažu u policiji.

Kako se saznaje, istraga slučaja i motiva zločina ide upravo u ovom pravcu. "Ono što smo do sada otkrili, jeste da je ova sumnja sve više mučila Bogdanovića, pa je verovatno misleći da komšiluk i rođaci znaju odavno da dete nije njegovo i da su sve ove godine to krili od njega, odlučio je da ih pobije. Zato je prvo pokušao da ubije suprugu, onda likvidirao sina i majku, a potom krenuo da ubija sve iz okruženja ", kažu u policiji.

Bogdanović je u jutro 9. aprila započeo krvavi pir iz svoje kuće gde je upucao suprugu, sina i majku. Potom se zaputio do kuće porodice Despotović, koja je naslonjena na njegovu i iz pištolja ubio Mihajla Despotovića (61), njegovu suprugu Milenu (61), unuka Gorana (24), njegovu ženu Jovanu (21) i njihovog sina Davida (2). Potom je ubio Danicu (78) i Draganu Stekić (50), pa Ljubinku Ješić (64) i njenog sina Miloša (48), a potom Velimira Mijajlovića (78) i suprugu Olgu (79). Krvavi pir zaustavljen je pred kućom porodice Kostadinović kada je naišla policijska patrola. Videvši policajce, Bogdanović se vratio sa njihove kapije i u voćnjaku ispod kuće počinio samoubistvo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track