OPSADNO STANJE: Policija obezbeđivala autobus sa fudbalerima Zvezde
Foto: Crvenazvezda.rs

Haos

OPSADNO STANJE: Policija obezbeđivala autobus sa fudbalerima Zvezde

Fudbal -
Izabranici trenera Slaviše Stojanovića vratili su se sa mini priprema na Zlatiboru, a na stadionu ih je posle skandala sa razbijanjem automobila, dočekalo policijsko obezbeđenje

Posle razbijanja stakala na automobilima fudbalera Crvene zvezde, u očekivanju povratka igrača i stručnog štaba sa mini priprema na Zlatiboru, pred Marakanu su došla tri kombija policijsak kombija, koja su imala za cilj da spreče eventualne incidente. Tim je stigao oko 16,45 minuta i prilikom ulaska u prostor kod pomoćnih terena ispod upravne zgrade Spotskog društva dobio je momentalno obezbeđenje prisutne policije.Haos u Ljutice Bogdana 1a pokrenulo je pismo kojim su se igrači požalili javnosti za tešku situaciju na Marakani, a uprava odgovorila na isti način. Sve je eskaliralo razbijanjem automobila igrača "crveno-belih" kojima su vandali ubacivali šampione u kola, ismejavajući njihov javni istup zbog teške situacije u klubu.

Miloš Ninković, Dragan Mrđa i Nikola Mijailović ističu da u klubu nemaju nikakvu podršku, a bnakon incidenta niko se iz kuba nije oglasio u javnosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track