ZA NJIM TRAGA VELIKA BRITANIJA: Mali Mikael (3) nestao iz sobe dok su ukućani spavali!
Foto: Printscreen

U potragu uključeni psi i helikopteri

ZA NJIM TRAGA VELIKA BRITANIJA: Mali Mikael (3) nestao iz sobe dok su ukućani spavali!

Planeta -
Iz sobe koju je Mikael delio sa sestrom bliznakinjom, koja u noći njegovog nestanka nije tu spavala, nestale su njegova jakna i cipele pa se sumnja da je možda sam izašao

EDINBURG - Širom Velike Britanije u toku je potraga za trogodišnjakom Mikaelom Kularom, koga niko nije video još od srede.

Veliki broj policajaca, obalna straža, helikopteri i psi tragači uključili su se proteklih nekoliko dana u veliku potragu za Mikaelom koga je majka u svom domu u Edinburgu poslednji put videla u sredu uveče, kada mu je poželela laku noć.

Sutradan, oko 7:15 ujutru nije ga više bilo u krevetu, pa je nestanak prijavila policiji. Iz policije kažu da za dečakom traga na stotine policajaca i da su, kako vreme prolazi, sve zabtinutiji.

Iz sobe koju je delio sa sestrom bliznakinjom, koja u noći njegovog nestanka nije tu spavala, nestale su njegova jakna i cipele pa se sumnja da je možda sam izašao.

Potraga se iz Edinburga proširila na celu Veliku Britaniju, pregledaju se snimci nadzornih kamera, a iako za sada nema informacija o njegovom nestanku, u policiji ne isključuju mogućnost da je otet.

Porodica malog Mikaela sve vreme, u poptunosti, sarađuje sa policijom, a za javnost su otvorene posebne telefonske linije kako bi građani mogli da dojave ukoliko raspolažu bilo kakvom informacijom.

Do sada se javilo njih više stotina.

http://www.youtube.com/watch?v=9pYUCKcLiDU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track