PRVO JE SILOVAO, PA SE ONDA IZVINJAVAO PREKO FEJSBUKA: Zašto se žališ, samo sam te poljubio?
Foto: Facebook

Manijak iz Turske

PRVO JE SILOVAO, PA SE ONDA IZVINJAVAO PREKO FEJSBUKA: Zašto se žališ, samo sam te poljubio?

Planeta -
Pokušavala sam da vrištim, ali on mi je govorio da ućutim. Bila sam prestravljena i nisam mogla da dišem, znala sam samo da moram da pobegnem, rekla je devojka iz Škotske

Fern Vestland iz Škotske upoznala je Sabrija Demira u Alanji, Turska. Sve se promenilo kada je momak seksualno napao. Prema izveštajima Fern je želela da upozori druge žene na Demira i rekla:

"Bili smo u lokalnom restoranu koji se zove "Braća" i vlasnik i njegov prijatelj pristali su da meni i prijateljima pokažu neki klub. Sve je bilo u redu dok se Sabri nije napio i počeo da me dodiruje neprikladno. Rekla sam svojim prijateljima da želim da idem jer nisam htela da budem blizu njega, ali on je insistirao da krene sa nama."Fern je zatim nastavila priču:

"Sabri me je zgrabio otpozadi i stavio svoju ruku preko mojih usta. Nisam mogla da dišem i pokušavala sam da ga odgurnem od sebe, ali me je vukao po pesku pre nego što me je oborio i silovao. Pokušavala sam da vrištim, ali on mi je govorio da ućutim. Bila sam prestravljena i nisam mogla da dišem, znala sam samo da moram da pobegnem. Plašila sam se da ću umreti. Tada sam uspela da ga odgurnem i otrčala kod prijatelja u hotel."Fern se uplašila kada je silovatelj kontaktirao na Fejsbuku samo nekoliko sati posle incidenta. Demir joj je poručio:"Zaista mi je žao. Ne znam zašto sam to uradio. Molim te, oprosti mi."Fern je podnela tužbu protiv Demira u svom rodnom gradu Fife, Škotska. Policija Škotske sada će kontaktirati turske vlasti da sprovedu kompletnu kistragu o ovom slučaju. Mediji su takođe kontaktirali Demira za izjavu, ali on je negirao optužbe. Još jednom je napisao poruku Fern:

"Izvini. Jako mi je žao. Zašto se ti žališ na mene? Zašto se žališ na mene da smo imali seks? Meni se nisi žalila. Nisam imao seks sa tobom. Samo sam te poljubio. Ne plašim se."

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track