LUPILO GA ODMAH PO DŽEPU! Optužbe za s*ksualno uznemiravanje koštale Ilona Maska u jednom danu čak 10 milijardi dolara!
Foto: Reuters

i to je amerika

LUPILO GA ODMAH PO DŽEPU! Optužbe za s*ksualno uznemiravanje koštale Ilona Maska u jednom danu čak 10 milijardi dolara!

Planeta -

Neto vrednost imovine Ilona Maska naglo je pala - za 10 milijardi dolara nakon što su se protiv njega pojavile optužbe za nedolično seksualno ponašanje!

Čim je objavljeno da je kompanija za vazduhoplovstvo SpaceKs, koju je osnovao najbogatiji čovek na svetu, platila 250.000 dolara neimenovanoj stjuardesi 2018. kako ne bi pričala da ju je seksualno uznemiravao, njegov džep. Iako dubok, počeo je da se prazni.

Pare, Dolari
foto: Shutterstock

Mask je bio “težak” oko 212 milijardi dolara u četvrtak ujutro, 19. maja, ali do večeri je njegovo bogatstvo palo na oko 201 milijardu dolara, pokazao je Blumbergov indeks milijardera.

Insajder napominje da uprkos tome što Mask poseduje 47% SpaceKs-a – koji je prošle nedelje bio procenjen na zapanjujućih 125 milijardi dolara – akcije kompanije za električne automobile Tesla, čiji je on izvršni direktor, imaju veći uticaj na njegovo bogatstvo. Ali kada su obelodanjene nekadašnje stjuardese, Teslina cena akcija je pala za 6,4 odsto.

Tesla
foto: Printscreen YouTube

Stjuardesa je optužila Maska da joj je “izložio svoj penis u erekciji, trljao joj nogu bez pristanka i ponudio da joj kupi konja u zamenu za erotsku masažu.”

Mask je brzo odbacio optužbe na društvenim mrežama, tvitujući: „Za zapisnik, te divlje optužbe su potpuno netačne.” Takođe, za Insajder je rekao da je ova priča bila „politički motivisan napad” kada su mu se obratili za komentar.

U izjavi neimenovane stjuardese, koju je potpisao "njen prijatelj", ona je navela da ju je Mask zamolio da dođe u njegovu sobu tokom leta 2016. na „masažu celog tela“. Zatekla ga je golog, s donjom polovinom tela prekrivenom čaršavom. Rekla je da je tokom masaže 'izložio svoje genitalije' i 'dodirnuo je i ponudio da joj kupi konja ako bi 'učinila više' .

Seks, Kim Kardašijan

Predsednica SpaceKs-a Gvin Šotvel obećala je da će kompanija „rigorozno istražiti sve tvrdnje o uznemiravanju ili diskriminaciji“.

Upućeni tvrde da mu se sve ovo dešava zato što je obećao da će na Tviter vratiti bivšeg predsednika SAD, Donalda Trampa.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track