MUŠKARCI UHVAĆENI U EKSPLICITNOJ SCENI NA KROVU VOZA: Dvojica spustila pantalone, treći ih snima, zabeležena ŠOKANTNA SCENA (FOTO)
Foto: Printscreen/Twitter

neverica

MUŠKARCI UHVAĆENI U EKSPLICITNOJ SCENI NA KROVU VOZA: Dvojica spustila pantalone, treći ih snima, zabeležena ŠOKANTNA SCENA (FOTO)

Planeta -

Dvojica mlađih muškaraca uhvaćena su tokom seksualnog odnosa na krovu voza u pokretu!

Na nesvakidašnjim fotografijama, koje su navodno nastale prošlog petka u Nujorku, vide se dvojica muškaraca sa spuštenim pantalonama na krovu metroa koji prolazi preko nadvožnjaka na auto-putu Van Vik.

Fotografije je na svom profilu na društvenoj mreži X objavio Džonatan Eli.

- Šta MTA radi u vezi sa ovim - upitao je Eli.

Na fotografijama se takođe može videti i treći muškarac koji gleda dok ostala dvojica imaju seks na javnom mestu. Identiteti izgrednika trenutno nisu poznati.

- Jedina stvar koja je gluplja od vožnje na vrhu metroa je spuštanje pantalona u tom procesu. Ti bezobzirni klovnovi ne razmišljaju o haosu sa kojim će MTA morati da se nosi kad njihov glupi štos krene po zlu - rekao je direktor komunikacija MTA Tim Minton za NY Post.

Korisnici društvenih mreža šokirani su scenom seksa u podzemnoj železnici.

- Slika vredi hiljadu reči - napisao je jedan korisnik.

- Ne znam ni šta da kažem - nadovezao se drugi.

Tajlandska policija, podsetimo, traga za parom turista koji je snimljen tokom eksplicitnog odnosa na jednoj lokalnoj plaži u Pataji! Mladi par se prepustio strastima u ranim jutarnjim satima u Džomtijanu ne obazirući se na činjenicu da se oko njih nalazi veliki broj posetilaca plaže.

(Kurir.rs/Dejli mejl/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

00:59

EKSPLICITNA LEZBO AKCIJA! Vrelu Splićanku cimerka LIZALA i ljubila, a onda im se pridružio Luka pa razvršili u TROJCI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track