OTAC I SIN SNIMILI SELFI PRE TRAGEDIJE: Porodica zavijena u crno 30 minuta kasnije NISU NI SLUTILI DA SE SMRT PRIBLIŽAVA (FOTO)
Foto: Drustvene Mreže

užas

OTAC I SIN SNIMILI SELFI PRE TRAGEDIJE: Porodica zavijena u crno 30 minuta kasnije NISU NI SLUTILI DA SE SMRT PRIBLIŽAVA (FOTO)

Planeta -

Trojica muškaraca poginula su u padu malog aviona na zapadu brazilske države Baija.

Nastradali su otac i sin Džekson Bomfim i Mateus Bransford i pilot Lukas Кorisko.

Avionska nesreća se dogodila u subotu oko 10 sati na šest kilometara od centra gradića Bareirasa nadomak lokalnog aerodroma. Zbog veoma guste vegetacije akcija spasavanja se prema navodima brazilskih medija teško odvijala.

Letelica se prema navodima lokalne TV Oeste srušila samo kilometar od lokacije poletanja. G1 dodaje da se eksperimentalni avion srušio nakon pola sata leta.

Mateus je imao 27 godina i živeo je u Iljeusu na jugu države. Na svom zatvorenom profilu na društvenoj mreži sebe je opisao kao elektroinženjera i pilota komercijalne avio kompanije.

Njegov otac Džekson takođe je živeo u Iljeusu. Na društvenim mrežama je često delio trenutke iz slobodnog vremena poput vožnje bicikla i džet skija. Na jednom od video snimaka, koji je objavio 2023. godine, vidi se kako uči da leti na simulatoru.

Nastradali su prema navodima loklanih medija pre poletanja snimili zajedničku fotografiju koju su objavili na društvenim mrežama.

Za sada nije poznato šta je dovelo do nesreće.

Mali privatni avion Pajper PA46 sa pet putnika i dva člana posade, podsetimo, srušio se nedavno kod Itapeve na jugoistoku Brazila, a poginula su dvojica biznismena sa porodicama.

(Kurir.rs/G1/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

04:36

MOTOR RAZBIO PROZOR AVIONA, VAZDUH ISISAO PUTNIKA! Ovo je ZABRANJENI vazduhoplov u kome su stradali mnogi! Pilot otkriva razloge

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track