PAKISTANAC UBIO SESTRU GOLIM RUKAMA DOK JE NJIHOV OTAC SVE TO GLEDAO: Tvrdili su da je umrla od KOLERE, isplivali UŽASNI detalji
Foto: AP

jezivo

PAKISTANAC UBIO SESTRU GOLIM RUKAMA DOK JE NJIHOV OTAC SVE TO GLEDAO: Tvrdili su da je umrla od KOLERE, isplivali UŽASNI detalji

Planeta -

Pakistanska policija uhapsila je oca i brata nakon što se proširio videosnimak iz pokrajine Pandžab na kome se vidi kako brat davi sestru dok ih otac gleda, rekli su zvaničnici.

Događaj je izazvao šok i bes u naciji koja se bori s talasem nasilja nad ženama. 22-godišnju ženu usmrtio je brat dok je otac gledao, a nepoznata treća osoba snimila je zločin, rekao je lokalni policijski zvaničnik Rana Akmal.

Incident se dogodio u gradu Toba Tek Singhu prošle nedelje. Porodica je sahranila ženu tvrdeći da je umrla od kolere.

Policija je registrovala slučaj u sredu nakon što se videosnimka proširio, dodao je Akmal.

I otac i brat rekli su policiji da su ženu silovali godinama i ubili je kako bi sakrili svoj zločin, rekao je policijski zvaničnik Mohamed Imran.

Policija je ekshumirala telo u četvrtak radi obdukcije i DNK testiranja kako bi se potvrdilo silovanje, rekao je Imran.

Sprovode se racije radi hapšenja osobe koja je navodno snimila zločin.

Zločini protiv žena, uključujući devojčicu kojoj je muškarac odrubio glavu i grupno silovanje majke pred njenom decom na autoputu šokirali su Pakistan poslednjih godina.

U Pakistanu se svake godine prijavi na hiljade silovanja, ali je stopa osuđivanja manja od 3 odsto zbog manjka vladavine prava i nejasnih zakona, ukazuju policijske statistike.

(Kurir.rs/Jutarnji/Preneo: A.N.)

Bonus video:

00:30

POLICAJAC 20 GODINA SILOVAO ŽENE, A OVAKO IM JE PRETIO! Oglasio se inspektor koji je rešio slučaj: Njima odajemo počast!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track