ON JE PONOSNI LOTO MILIONER! Kupio 7 kuća, vozni park, brojne kompanije, a sada je otkrio KOLIKO MU JE NOVCA OSTALO (FOTO)
Foto: Instagram/Printscreen/chico_lottomillionaer

ON JE PONOSNI LOTO MILIONER! Kupio 7 kuća, vozni park, brojne kompanije, a sada je otkrio KOLIKO MU JE NOVCA OSTALO (FOTO)

Planeta -

Nema sumnje da je milioner koji živi u Dortmundu dobro uložio osvojeni novac

Kursat Jildirim poznatiji kao Čiko, osvojio je 9,9 miliona evra na lutriji 2022. godine, u Nemačkoj. Nakon dve godine života na "visokoj nozi", kupio je 7 kuća, vozni park i brojne kompanije a sada je otkrio i koliko novca mu je ostalo.

Sportski automobili, skupi odmori, dizajnerska odeća…. Čiko voli luksuz i to ne krije. Na društvenim mrežama sa svojim pratiteljima često podeli trenutke u kojima prikazuje kako uživa u svom novom životu.

Ipak, jedno pitanje se nameće: Da li je uz ovaj luksuzni život ostalo išta od gotovo deset miliona evra?

- Od tih deset miliona ostalo je još dovoljno. Tačnije preko sedam miliona evra, ali nije sve u gotovini - otkrio je Čiko u razgovoru za agenciju Teleschau, prenosi Fenix.

Potrošio minimum bogatstva

Nema sumnje da je milioner koji živi u Dortmundu dobro uložio osvojeni novac.

– Osnovao sam nekoliko kompanija, uključujući i sektor društvenih medija. Sada i tamo zarađujem. Postao sam influenser i mnogo sarađujem s velikim kompanijama - rekao je on.

Veliki deo svog novca, 43-godišnjak je uložio i u nekretnine.

– Kupio sam sedam kuća, od kojih je pet već otplaćeno. Tu su i moji automobili i pola miliona evra koje sam uložio u nakit - kaže Čiko.

Kurir.rs/Telegraf Biznis/Fenix

Bonus video:

14:43

DŽEJ KAO MILIONER IZ BLATA! Šaban počeo karijeru na GOLOM OTOKU! Bulić i Trivan otkrili šta nas čeka u novim FILMOVIMA O POZNATIMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track