Najnovije vesti

ŠOKANTNO: Pregazio ženu i dete pa pobegao

Zločin

ŠOKANTNO: Pregazio ženu i dete pa pobegao

Planeta
Automobili koji su im se približavali s desne strane lagano su usporitli, ali u zadnjem trenutku iza automobila koji su se zaustavili da pešaci prođu "niotkud" izbija crni audi, velikom brzinom ih pretiče s pogrešne strane i naleće pravo na ženu s detetom

ČUDO. Da čovek ne poveruje. Policija u Vest Midlendsu u Engleskoj objavila je šokantan snimak na kome se vidi kako nepoznati počinilac automobilom udara ženu i trogodišnje dete, a zatim ne zakočivši beži sa mesta zločina, dok ženi i detetu pritrčavaju zapanjeni prolaznici. Najvećim čudom udarena žena i deta ostaju nepovređeni.

 

Želeći da uhvati počinioca ovako gnusnog i bezobzirnog zločina...što svakako jeste gaženje žene i deteta i beg s mesta nesreće policija je objavila snimak bezbednosnih kamera.

 

Na njemu se jasno vidi kako 42-godišnja instruktorka vožnje, koja je sa sobom vodila trogodišnjeg sestrića, pažljivo gleda levo i desno pre nego što je sa detetom počela da prelazi ulicu. Automobili koji su im se približavali s desne strane lagano su usporitli, ali u zadnjem trenutku iza automobila koji su se zasutavili da pešaci prođu "niotkud" izbija crni audi, velikom brzinom ih pretiče s pogrešne strane i naleće pravo na ženu s detetom.

 

Iako je vozač u prvom trenutku usporio, već u sledećem je uz pun gas pobgao sa mesta nesreće, ostavivši pregaženu ženu i dete da leže na kolovozu između rasutih namirnica koju je žena sa sobom nosila.

 

Ipak ono što je najšokantnije u celoj stvari jeste da su se i žena i dete uz pomoć prolaznika ubrzo pridigli na noge nepovređeni.....

 

VIDEO UZNEMIRUJUĆEG SADRŽAJA

 

http://www.youtube.com/watch?v=9wG4aIl41W0

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...