NAJGORI MONSTRUM NA SVETU: Otac godinama silovao ćerkicu, a snimke delio sa drugim pedofilima!
Foto: Shutterstock

Nezapamćen zločin

NAJGORI MONSTRUM NA SVETU: Otac godinama silovao ćerkicu, a snimke delio sa drugim pedofilima!

Planeta -

Otac monstrum iz Australije čitavu deceniju seksualno je zlostavljao svoju ćerkicu od njene druge godine, sve to je snimao pa snimke i fotografije delio sa ostalim pedofilima!

Monstrum je zlostavljao devojčicu između 2002-2011. godine sve dok ona nije postala previše "matora" da zadovolji njegove pedofilske potrebe. Australijanac (50), čije ime nije navedeno iz bezbednosnih razloga prošle nedelje se pojavio pred sudom.

Na nekim snimcima koje je delio sa svojim prijateljima pedofilima su i deca od samo 12 meseci. Sudija Kristofer Stivenson bio je šokiran i zgranut zločinima.

"Ovo je najgora stvar koju roditelj može da uradi sopstvenom detetu. Vi ste monstrum i ne zaslužujete da ikada više ugledate svetlost dana ", rekao je sudija.

Otac monstrum je svakoga dana čekao da njegova supruga ode na posao, a onda započinjao stravično iživljavanje nad sopstvenom ćerkicom.

Policija je pretresajući njegov kompjuter našla snimke koje je delio sa drugim pedofilima, a na nekima su stravične scene sadističkog mučenja jedne devojčice.

"Ono što ste učinili je nezapamćeno zverstvo. Ovako nešto užasno ne postoji ni među životinjama. Ljudski razum ne može da shvati gadosti i zločine koje ste počinili", rekao je sudija.

Otac psihopata osuđen je po 51 tački optužnice, od čega je 19 za seksualni odnos sa ćerkom, a 24 za snimanje deteta u neprikladnim položajima. Devojčica je od samog početka bila žrtva, i nije uopšte imala svest o tome da je otac zlostavlja.

Australijanac je osuđen na 40 godina zatvora, a javnost je šokirana činjenicom da će saslušanje za puštanje na uslovnu kaznu imati posle samo 12 godina u zatvoru.

(thewest.com.au)

MONSTRUOZNO: Bečlija (30) mesecima seksualno iskorišćavao devojčicu (11), završila na psihijatriji!

UHVAĆEN MONSTRUOZNI PEDOFIL: Silovao devojčicu, stavio joj povodac za pse i na nozi ispisao siluj me

OTAC MONSTRUM: Osuđen na 1.500 godina zatvora jer je godinama silovao ćerku

Dnevne novine Kurir pokrenule su akciju "Stop nasilju" u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i sigurnom kućom. Akciju su podržale i brojne javne ličnosti, a u kampanji Kurira učestvovale su košarkašica Milica Dabović, glumica Kalina Kovačević, novinarka Nataša Miljković i pevačica Seka Aleksić. CECA RAŽNATOVIĆ: Prijavi nasilnika, ko god to bio...
Ovo je poruka PRETUČENE SEKE ALEKSIĆ: Izlaz postoji, potraži ga!
KALINA KOVAČEVIĆ: Nisi ničije vlasništvo!
Dabović: Prvi udarac nikada nije poslednji!
Novinarka Nataša Miljković je prihvatila da za potrebe kampanje odigra ulogu žrtve porodičnog nasilja i pošalje poruku svima koji ga trpe. "Ne čekaj da bude kasno! Ja sam Nataša Miljković i podržavam akciju Kurira. Stop nasilju", jasno je rekla naša poznata novinarka.
Ovim putem vas obaveštavamo da su u cilju sprečavanja nasilja svake vrste otvoreni i dežurni telefonski brojevi na koje svi građani ANONIMNO mogu da prijave nasilnike. BESPLATNI BROJ: 0800-011-011 (radnim danima od 10 do 19 sati) 011/3291-440, 011/2441-521, 011/2456-404 (radnim danima od 10 do 19 sati) 062/304-560 (vikendom i noću od 19 do 10 sati) 192 (MUP) 194 (HITNA POMOĆ) Sigurne kuće: Beograd (3) Kragujevac Niš Vranje Smederevo Pančevo Zrenjanin Novi Sad Sombor Sremska Mitrovica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track