POLICIJA, OTVARAJ: Otmičari pali dok su gledali "Sulejmana Veličanstvenog"
Foto: Youtube

Akcija u selu Prnjavor kod Batočine

POLICIJA, OTVARAJ: Otmičari pali dok su gledali "Sulejmana Veličanstvenog"

Crna Hronika -
Troje kidnapera Svetlane Bošković, supruge vlasnika „Planeta sporta“, uhapšeni su u vikendici u kojoj su držali vezanu ženu dok su na televiziji gledali tursku seriju

KRAGUJEVAC - Otetu ženu Slobodan Stojković je s kompanjonom Aleksandrom Jankovićem utamničio u kući pokojnog oca Svetislava u selu Prnjavor kod Batočine.

- Video sam Bobana u četvrtak oko 11 sati. Bio je u nekom zelenom džipu. Rekao mi je da je malo pre toga stigao i da će zanoćiti ovde, pa je zato založio šporet na drva u kući. Ništa neobično tu nije bilo - priča za Kurir Radenko Đokić, meštanin Prnjavora.

 Komšija...Radenko Đokić
Komšija...Radenko Đokić

Sve do petka uveče u selu je bilo mirno. A onda...- Prošlo je bilo 10 sati. Supruga i ja smo gledali „Sulejmana“, kad mi se učini da čujem nečiji bat. Provirio sam kroz prozor i video policajce kako trče ka kući Stojkovića, preskaču ogradu, upadaju u dvorište. Čuo sam: „Policija, otvaraj!“ i sledio se. Onda sam video kako iz dvorišta izvode nekog, s rukama na leđima, savili ga policajci do zemlje. Malo posle izvedoše i neku ženu - ispričao je meštanin, koji nije želeo da mu otkrivamo ime. Nezvanično saznajemo , da su i otmičari gledali tursku seriju Sulejman Veličanstveni kada ih je policija uhapsila. Prema njegovim rečima, čitava drama trajala je oko sat i po.- Pojma nismo imali šta se zapravo dešava. Kad odjednom, na televiziji vest da je policija spasla kidnapovanu ženu i uhapsila otmičare u Prnjavoru! Tek sam se onda prestravio. Žena i ja nismo zaspali do jutra - rekao je naš sagovornik, koji živi nedaleko od imanja Stojkovića.

http://www.youtube.com/watch?v=KXDR4Gu_m2s
http://www.youtube.com/watch?v=_ykZGEfVVRg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track