Povređeni student iz Amerike Goran Šišarica vratio se u Srbiju

Poboljšano zdravstveno stanje

Povređeni student iz Amerike Goran Šišarica vratio se u Srbiju

Srbija -
Drugi povređeni u nesreći, Dušan Travica, još uvek je u veoma teškom stanju u američkoj bolnici

Student novosadskog univerziteta Goran Šišarica, koji je nedavno zadobio teške povrede u saobraćajnoj nesreći tokom programa "Work&Travel" u Americi, vratio se u Srbiju. Drugi povređeni u nesreći, Dušan Travica, još uvek je u veoma teškom stanju u američkoj bolnici, dok je njihov drug, Vladan Jovanović, koji je u nesreći izgubio život, vraćen iz Amerike i sahranjen.

Zdravstveno stanje Gorana Šišarice je poboljšano, pa će oporavak nastaviti u Srbiji. I dok se čeka da pristignu troškovi Goranovog lečenja, koji se procenjuju na nekoliko desetina hiljada dolara, njegov drug Dušan Travica, još uvek je na intenzivnoj nezi u bolnci u Mineapolisu, gde leži sa povredama kičme, ruke i vilice.

Krajem meseca će se znati preciznije koliko je novca prikupljeno do sada, ali su procene da je tek oko trećina.Svi koji su u mogućnosti i imaju dobru volju da pomognu u prikupljanju sredstava za dalje lečenje, mogu to učiniti uplatom na žiro-račune Vojvođanske banke:355-514334674-dinarski račun355-3200287267-59-devizni računSWIFT-BIC code: VBUBRS22IBAN code: RS35355000320028726759Primalac: Anđelko TravicaSvrha uplate: Dobrovoljni prilog

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila 4. oktobra u Severnoj Dakoti, život je izgubio student Vladan Jovanović (24) iz Crvenke, dok su Goran Šišarica i Dušan Travica iz Kule teško povređeni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track