ODE I POPOVIĆ: Predsednik voždovačkog odbora DS napušta Đilasa
Foto: Facebook

Rasulo kod demokrata

ODE I POPOVIĆ: Predsednik voždovačkog odbora DS napušta Đilasa

Politika -
Vladimir Popović biće pojačanje Borisu Tadiću, a sa sobom će povući i više od polovine članova odbora sa Voždovca

BEOGRAD - Demokratsku stranku, kako saznajemo od dobro upućenih sagovornika iz vrha beogradskog DS, danas će napustiti i nekoliko istaknutih članova opštinskog odbora Voždovac, koji će pristupiti Borisu Tadiću.

Kako saznajemo, pojačanje Borisu Tadiću biće Vladimir Popović, doskorašnji predsednik ovog beogradskog opštinskog odbora, koji se zalaže za promenu kadrovske i unutarstranačke politike koju sprovodi Dragan Đilas.

Ostavku na mesto predsednika opštinskog odbora Voždovac dao je u maju prošle godine, kada je članstvo sa Voždovca odbilo njegov predlog da kandiduju Aleksandra Šapića za predsednika GrO DS, nakon čega je ovaj opštinski odbor ušao u v.d. stanje.

Prema našim saznanjima, Vladimir Popović poznat je kao dugogodišnji stranački aktivista, u svojstvu koordinatora zadužen za praćenje rada pojedinih opštinskih odbora Demokratske stranke po Srbiji, do skoro izvršni direktor JKP Gradska čistoća, a sa sobom će u štab BorisaTadića povući i više od polovine članova ovog beogradskog odbora.

(S.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja