PRIZNALA KRIVICU: Profesoki Nataši Prtinac 10 meseci robije za obljubu učenice!

Epilog seksualnog zlostavljanja deteta

PRIZNALA KRIVICU: Profesoki Nataši Prtinac 10 meseci robije za obljubu učenice!

Crna Hronika -
To dete će imati traumu do kraja života, a Nataša Prtinac (40) dobila je smešna kaznu, kažu poznanici žrtve; Osim kazne zatvora, dobila i trogodišnju zabranu rada s decom

NOVI PAZAR - Mogla je i gore da prođe!Sramota je da profesorka koja je četiri godine seksualno zlostavljala maloletnu devojčicu robija samo deset meseci! Dete je preživelo traumu, taj teret će nositi na leđima dok je živa. Zapitam se ima li pravde u ovoj državi!Ovo je za Kurir rekla poznanica porodice T. P., devojčice koju je Nataša Prtinac (40), profesorka likovnog u novopazarskoj gimnaziji, seksualno iskorišćavala od 2009. godine, dok je T. P. još bila maloletna. Ovaj slučaj, koji je šokirao javnost, dobio je svoj epilog - profesorka je priznala krivično delo i sklopila nagodbu s tužilaštvom koje će za nju predložiti kaznu od deset meseci zatvora i trogodišnju zabranu rada u školi.Uhapšena u januaru- Najgore je što će ta žena, kad joj istekne zabrana, ponovo moći da radi s decom! Kako neko može da bude siguran da će se profesorka opametiti i da kroz muke kroz koje je prošla T. P. neće proći i neka druga učenica - kaže revoltirana prijateljica porodice zlostavljane učenice.Nataša Prtinac uhapšena je krajem januara zbog sumnje da je obljubila maloletnicu. Istina je izašla na videlo nakon što je otac T. P. otišao u policiju i prijavio ono kroz šta mu je ćerka godinama prolazila.- Sve je, navodno, počelo kratkim poljupcem u profesorkinom ateljeu, da bi se potom veza produbila i trajala četiri godine. Profesorka Prtinac je u svom slikarskom ateljeu, još od 2009. godine, održavala ljubavnu vezu sa učenicom, koja je u to vreme bila đak drugog razreda - kaže izvor Kurira iz istrage.Devojčica je na sve načine pokušavala da izađe iz ove bolesne veze, ali bezuspešno.- Kad je T. P. htela da nađe dečka i da se na taj način izvuče iz pakla u kojem se nalazila, učenica se navodno našla u novom problemu. Profesorka je, kako se sumnja, počela da je ucenjuje golišavim fotografijama preteći joj da nikome ne sme ništa da kaže. T. P. je na kraju odlučila da se poveri ocu, koji je obelodanio bolnu istinu - kaže naš sagovornik.Otac zaćutaoTužilaštvo će predložiti da profesorki Prtinac bude izrečena je i mera trogodišnje zabrane prilaska T. P., a otac zlostavljane učenice nije želeo da daje nikakve izjave.

SporazumROBIJA I ZA FRIZERKUZajedno s profesorkom Prtinac, krajem januara uhapšena je i njena drugarica, frizerka Nezrina Čeli (34). Ona se sumnjičila da je izradila nekoliko pornografskih fotografija tada maloletne E. Z., Natašine učenice, koje ih je potom zloupotrebila. Čeli je takođe sklopila nagodbu s tužilaštvom prema kojoj će dobiti šest meseci zatvora i dvogodišnju zabranu prilaska E. Z.

Profesorkin mužNE ŽELIM DA KOMENTARIŠEMReporteri Kurira stupili su juče u kontakt s porodicom Prtinac kako bi čuli Natašinu verziju priče. Na telefon se javio njen suprug Reško, akademski slikar.- Ne želim da komentarišem ništa u vezi s Natašinom nagodbom s tužilaštvom - bilo je sve što nam je rekao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja