DŽEJ OPROSTIO ZETU: Adil je dobar dečko!
Foto: Damir

Predomislio se

DŽEJ OPROSTIO ZETU: Adil je dobar dečko!

Stars -
Popularni pevač čini se da je zaboravio da je Adil pretukao njegovu ćerku Anu pa je dobro nahvalio zeta i rekao da mu je žao zbog svega što se to dogodilo

Džej Ramadanovski oprostio je svome zetu Adilu koji je pretukao njegovu ćerku Anu, koja je završila i u Hitnoj pomoći, a intervenisala je i policija. Posle incidenta, Ana se preselila kod mame, a celi slučaj je dospeo i do suda.

Naime, popularni pevač čini se kao da je sve zaboravio čak nahvalio svog zeta.

"Adil je dobar dečko! Žao mi je što se to dogodilo, ali svakom može da dođe ta žuta minuta i da plane. On je baš dobar momak, redovno viđa dete, što pokazuje da je i dobar otac", rekao je pevač za Glamur.

Džej nije znao na odgovor da li to znači da će se Adil i Ana pomiriti.

"To, ipak, morate njih dvoje da pitate", rekao je Ramadanoski, prenosi Story.

Podsetimo, Adil je pretukao Anu, nakon čega je intervenisala i policija. Ćerka Džeja Ramadanovskog odlučila je da krivično ne goni Maksutovića, a nedugo nakon toga je izjavila da su u dobrim odnosima i da Adil redovno viđa njihovog sina, mada još uvek ne žive zajedno. Nakon problema u njihovom odnosu Anin otac je izjavio da mu je žao i ćerke i zeta, a cela situacija ga je toliki potresla da je pustio suzu pred kamerama.

Ne propustite:

HIT VIDEO: Da li ste znali da je Džej prepevao "Partibrejkerse"?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track